Μαρία Μπεκατώρου: Η νέα πόζα με μαγιό και το ατύχημα που αναστάτωσε τις διακοπές της (photos)

Μαρία Μπεκατώρου: Η νέα πόζα με μαγιό και το ατύχημα που αναστάτωσε τις διακοπές της (photos)

Η αλλαγή στο σώμα της παρουσιάστριας και η πρόωρη έναρξη της εκπομπής της.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στο Mega. Η ανακοίνωση της νέας της τηλεοπτικής στέγης ήρθε και επίσημα από το Μεγάλο Κανάλι πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι να την δούμε όμως στο νέο project που ετοιμάζει, η Μαρία απολαμβάνει μερικές ακόμη μέρες διακοπών, κάτι που μπορεί να δει κανείς και από τα posts και τα stories που κάνει η παρουσιάστρια μέσα από τα social media της.

Μια νέα φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό, στάθηκε η αφορμή για να συνειδητοποιήσει κανείς το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της το τελευταίο διάστημα.

Copy the look: Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο girly ολόσωμο μαγιό του καλοκαιριού

Η νέα πόζα που ανέδειξε το σώμα της παρουσιάστριας

Η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Δευτέρας έκανε ένα μαγικό story με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το οποίο εκτός από το όμορφο τοπίο αναδείκνυε ιδιαίτερα και το σώμα της, το οποίο όπως θα δεις και μόνη σου έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο χρόνο.

mariampekatwrou 2

Με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό η Μαρία «κράτησε» τον ήλιο στα χέρια της και απέδειξε πως με θέληση και προσπάθεια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Σε συνέντευξή της τον Φεβρουάριο του 2020 η παρουσιάστρια είχε πει πως έχασε 9 κιλά και πως προτιμάει τον εαυτό της έτσι όπως είναι τώρα. «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει. Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι. Μέχρι τα 20 μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».



Το ατύχημα που αναστάτωσε τις διακοπές της

Φυσικά, στις διακοπές δεν μπορούν πάντα να πηγαίνουν όλα καλά, αφού όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε ένα ατύχημα στη διάρκεια των διακοπών της. Πριν από 4 περίπου ημέρες η παρουσιάστρια ανέβασε δύο selfie από την παραλία, φορώντας ένα λευκό μαγιό με το caption της ανάρτησης να αναφέρει: «Καλοκαίρι. Μετά τη selfie ήρθε τσίμπημα στο μπράτσο από κάτι απροσδιόριστο».


https://www.instagram.com/p/CSyjTJJAcmQ

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη, ούτε καν η ίδια, όμως ευτυχώς αυτό δεν χάλασε τις διακοπές της.

Νωρίτερα ξεκινάει η εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία είναι ακόμη μία από τις μεταγραφές στη νέα τηλεοπτική σεζόν του Mega με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα αναλάβει την παρουσίαση ενός show. Το όνομα του show που θα παρουσιάζει και έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ονομάζεται «I can see your voice» και σύμφωνα με νέες πληροφορίες αναμένεται να βγει στον αέρα νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.

Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα της λοιπόν. Μέχρι τότε μπορείς να χαζέψεις περισσότερες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της στη gallery παρακάτω.