Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

Σύμπτωση ή μήπως όχι η ανακάλυψη που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη;

H Μαίρη Συνατσάκη στις αρχές του καλοκαιριού ταξίδεψε με τους φίλους της σε νησί των Κυκλάδων, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ τις τελευταίες ημέρες κάνει road trip με μηχανή (τον γύρο της Ιταλίας) με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Αν κάνεις μία βόλτα στο Instagram account της θα δεις αρκετό υλικό που έχει ανεβάσει από τις διακοπές της, το οποίο αν μη τι άλλο σε ταξιδεύει μαζί της έστω και νοητά. Το Instagram όμως εκτός από το να ανεβάζεις φωτό και βίντεο είναι πολύ καλό στο να σου θυμίζει καταστάσεις.

Instagram vs reality: H Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από το ταξίδι στην Ιταλία

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Μαίρη στο account της πριν από 8 χρόνια

Αν ακολουθείς τη Μαίρη ίσως να έχεις δει ήδη το story της, το οποίο μια έκπληξη την προκάλεσε τόσο στους fans της, όσο και στην ίδια τη Μαίρη. Όπως λοιπόν ανακάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια πριν από μερικές ώρες και το γνωστοποίησε στους fans της, πριν από 8 χρόνια τέτοιες μέρες βρισκόταν και πάλι στη Φλωρεντία.

mairiboo 240456203 261088252309954 5112332694333015832 n

Η Μαίρη ανέβασε σαν repost τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει το 2013 στη Φλωρεντία με το caption να αναφέρει: «ΣΟΚ.. Υπόσχομαι ότι δεν είχα ιδέα, αλλά.... Συμπτώσεις». Και είναι πραγματικά μια σύμπτωση να βρίσκεσαι και πάλι σε ένα μέρος που βρέθηκες πριν 8 χρόνια την ίδια περίοδο και να το θυμάσαι με απρόσμενο τρόπο.

Η μαγική ανάρτηση στο ηλιοβασίλεμα της Φλωρεντίας

Η Μαίρη Συνατσάκη τις τελευταίες ημέρες ανανεώνει πολύ συχνά το account της με φωτογραφίες και βίντεο από τους προορισμούς που επισκέπτεται, όμως αναμφίβολα η χθεσινή ανάρτηση ανήκει στις top.

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και πιο καλοκαιρινή από ποτέ, πόζαρε με φόντο τη Φλωρεντία και το ηλιοβασίλεμά της και τα likes έφτασαν σχεδόν τις 81 χιλιάδες.

Η σημερινή μέρα είχε βόλτα στα χωριά της πόλης, και η Μαίρη ετοιμάστηκε να βγει με ένα look κομψό και casual ταυτόχρονα.



Stay tuned γιατί το tour της δεν έχει τελειώσει ακόμη!