Ιφιγένεια Τζόλα-Αναστασία Τσιλιμπίου:Τα κοριτσάκια από το Νησί συναντιούνται 11 χρόνια μετά (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ιφιγένεια Τζόλα-Αναστασία Τσιλιμπίου:Τα κοριτσάκια από το Νησί συναντιούνται 11 χρόνια μετά (photos)

Ιφιγένεια Τζόλα-Αναστασία Τσιλιμπίου: Δες πώς είναι σήμερα μετά από έντεκα χρόνια.

Πριν από έντεκα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Mega παρακολουθούσες «Το Νησί». Μία σειρά εποχής που διαδραματιζόταν στην Κρήτη και την αποικία των λεπρών τότε, τη Σπιναλόγκα. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop, θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές (για τηλεοπτική σειρά), με συνολικό κόστος 3.900.000 ευρώ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρισκόταν η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας, ενώ οι Ιφιγένεια Τζόλα και η Αναστασία Τσιλιμπίου έκαναν τις κόρες τους, ρόλοι που αργότερα πήραν οι Γιούλικα Σκαφιδά και Ευγενία Δημητροπούλου.

Τα δύο κοριτσάκια μεγάλωσαν όμως και σήμερα, 11 χρόνια μετά συναντιούνται και πάλι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

nisi

Η Ιφιγένεια Τζόλα στη Γη της Ελιάς

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την προβολή της στο Mega με πολλούς παλιούς και νέους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν. Η Ιφιγένεια πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου που είναι και πολύ καλές φίλες, ενώ τη χρόνια που πέρασε την έβλεπες μέσα από τις 8 Λέξεις, σειρά επίσης του Ανδρέα Γεωργίου.

Ιφιγένεια Τζόλα: Όσα πρέπει να μάθεις για την ηθοποιό της νέας σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Στο Νησί η Ιφιγένεια έκανε τη μικρή κόρη των Λέχου-Μάινα, ρόλος που στην πορεία της σειράς πήγε στην Ευγενία Δημητροπούλου. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κι έχει αλλάξει αρκετά από το 10χρονο κορίτσι που θυμάσαι τότε. Φέτος συναντιέται και πάλι με την τηλεοπτική αδερφή της, Αναστασία Τσιλιμπίου κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, σε διαφορετική όμως σειρά.



«Κομάντα και Δράκοι» για την Αναστασία Τσιλιμπίου

Εκτός από έρωτες και δράματα, στο MEGA θα υπάρχει και λίγο μυστήριο. Το μεταφυσικό στοιχείο κυριαρχεί, σε μία σειρά που θα διαφέρει πολύ από όσες έχεις δει μέχρι σήμερα. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται σε ένα χωριό της Κρήτης και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης που «μίσησες» ως Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και η Αναστασία Τσιλιμπίου, που γνώρισες πριν από 11 χρόνια στο Νησί ως Μαρία.

Η 23χρονη ηθοποιός έχει αλλάξει, έχει μεγαλώσει και φέτος θα τη βλέπεις στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι», η οποία δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να είναι αυτό το κάτι διαφορετικό.



Δες περισσότερες φωτογραφίες των δύο κοριτσιών στη gallery που ακολουθεί. Η αλλαγή πάντως είναι αρκετά εμφανής.