Kirsten Dunst: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον δεύτερο τοκετό (video)

Πατούλια Κατερίνα
Kirsten Dunst: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον δεύτερο τοκετό (video)

Η νέα μαμά έχει αρχίσει να γυμνάζεται ξανά.

Στις 30 Μαρτίου 2021, η Kristen Dunst ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα ποστ στο Instagram, στο οποίο πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά.

Πριν από δύο μήνες, έγινε γνωστό πως η 39χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της αλλά ούτε η ηθοποιός, ούτε και ο αγαπημένος της Jesse Lon Plemons, o 33χρονος επίσης ηθοποιός δεν έχουν επιβεβαιώσει τη γέννηση του παιδιού, το όνομα ή το φύλο του.

Η πρώτη εμφάνιση μετά το πιλάτες

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η Kirsten εμφανίστηκε έξω από ένα στούντιο πιλάτες στο Los Angeles με κολάν και κοντό μπλουζάκι και είναι σαφές πως έχει ήδη χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.



Οι νέες εικόνες έρχονται μετά από τις φωτογραφίες εκείνες πριν από μερικές εβδομάδες όπως η ηθοποιός κρατύσε το μωρό της για πρώτη φορά στον δρόμο.

Kisten και Jesse

Η Dunst γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της στη δουλειά, όταν και οι δύο έπαιζαν στη σειρά Fargo του 2016.


https://www.instagram.com/p/CSyEaAqF9LH

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2018, έναν γιο που έλαβε το όνομα Ennis.

«Είμαι κουρασμένη όλη την ώρα, Το να επιστρέφω στην υποκριτική είναι πιο εύκολο από το να μένω σπίτι σαν μαμά. Είπα ένα αντίο στην πεθερά μου που προσέχει το γιο μου και ξαλάφρωσα».

H Kirsten Dunst έκανε μια αναπάντεχη δήλωση για τη ζωή της ως μαμά

Η 39χρονη έφερε τον γιο της στον κόσμο τον Μάιο του 2018 και βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας της σειράς μόλις 6 μήνες μετά τον ερχομό του μικρού.