Ο Ηugh Jackman αγκαλιάζει τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Ηugh Jackman αγκαλιάζει τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί (photo)

Η τρυφερή φωτογραφία του ηθοποιού έγινε viral στο Instagram.

Ο Hugh Jackman ήταν μόλις οκτώ ετών όταν η μητέρα του, Grace McNeil, εγκατέλειψε την οικογένειά της στην Αυστραλία και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο 52χρονος ηθοποιός του Hollywood είχε περιγράψει στο παρελθόν την ξαφνική αναχώρηση της Grace ως «τραυματική», αλλά φαίνεται ότι ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές.

Μια φωτογραφία στο Instagram account του μαζί της, ήταν αρκετή για να γίνει viral σε χρόνο dt και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε όλα τα tabloids.

Η φωτογραφία με τη μητέρα του πως τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί

Ο Hugh δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram τη Δευτέρα (23/8/21), αγκαλιάζοντας τη Grace, καθώς και οι δύο χαμογέλασαν ζεστά ο ένας στον άλλον, και απλώς έγραψε στο caption: «Μαμά».


https://www.instagram.com/p/CS6mD8wny_Z

Οι θαυμαστές πλημμύρισαν τη φωτογραφία με θετικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένου ενός που έγραψε: «Κυρία μου, μεγαλώσατε έναν κύριο. Τα σέβη μου και στους δύο». Ωστόσο ένας άλλος ακόλουθος έσπευσε να διορθώσει το σχόλιο γράφοντας: «Για να είμαστε ειλικρινείς ο πατέρας του τον μεγάλωσε», θυμίζοντας έτσι στους fans την ιστορία με τη μητέρα του.

sxolio photo

Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε παιδική ηλικία

Ο Hugh είπε στο περιοδικό Who's Australia τον Ιανουάριο του 2018 ότι η εμπειρία της εγκατάλειψης από τη μητέρα του ως παιδί ήταν «τραυματική». Ο star του Broadway ήταν οκτάχρονος μαθητής όταν η Grace τον εγκατέλειψε χωρίς καν να τον αποχαιρετήσει.

Έφυγε από την Αυστραλία και επέστρεψε στην πατρίδα της στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του '70, αφήνοντας τον σύζυγό της, Christopher Jackman, να μεγαλώσει μόνος τα παιδιά τους. Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, οι αδερφές του Hugh, η Zoe και η Sonya, πήγαν να ζήσουν με τη Grace στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Hugh και τα αδέλφια του, ο Ian και ο Ralph, έμειναν στο Sydney με τον πατέρα τους.

Ο Hugh Jackman ήταν ανέκαθεν πολλά περισσότερα από τον Wolverine

«Ήταν τραυματικό», είπε ο ηθοποιός, θυμούμενος τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. «Νόμιζα ότι μάλλον θα επέστρεφε». Ο σταρ του Greatest Showman πρόσθεσε ότι αφού η μητέρα του έφυγε από την οικογένεια, την έβλεπε «μία φορά το χρόνο».

Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Hugh Jackman είπε στο πρόγραμμα 60 λεπτών της Αυστραλίας ότι θυμόταν ακόμα έντονα «το πρωί που έφυγε». «Τη θυμάμαι να είναι με μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι της και να την αποχαιρετώ, καθώς πήγαινα στο σχολείο. Όταν γύρισα, δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι».

Και πρόσθεσε: «Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία. Η μαμά ήταν εκεί. Και αυτό ήταν. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ για να γυρίσει η μαμά».



Η συμφιλίωση και η τωρινή σχέση τους

Ευτυχώς, ο Hugh και η μητέρα του συμφιλιώθηκαν χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει στην εφημερίδα The Sun τον Οκτώβριο του 2011: «Είμαι 43 τώρα και σίγουρα έχουμε κάνει την ειρήνη μας, κάτι που είναι σημαντικό. Ήμουν πάντα αρκετά συνδεδεμένος με τη μαμά μου. Έχω καλή σχέση μαζί της».

Και βλέποντας αυτή τη φωτογραφία στο Instagram πώς να τον αμφισβητήσεις;