Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)

Οι φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση της σειράς και όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές συντελεστών και ηθοποιών έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των Media όλο αυτό το διάστημα της αναμονής της νέας σεζόν, και ένα από τα ονόματα που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτό του Ανδρέα Γεωργίου . Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «μετακόμισε» από τον Alpha στο Mega και έχει ήδη ετοιμάσει τη νέα του σειρά, τη Γη της Ελιάς, για την οποία ακούμε πολλά και αναμένουμε περισσότερα.

Εχθές (24/8/21) έγινε η επίσημη παρουσίαση της σειράς και όλοι οι πρωταγωνιστές έδωσαν το παρών στη λαμπερή αυτή βραδιά.

Οι ωραίοι και ταλαντούχοι της Τv - Oι hot πρωταγωνιστές της νέας σεζόν (photos & video)

gi tis elias

Η παρουσίαση της σειράς και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών

Το απόγευμα της Τρίτης (24/8/21) στο Κτήμα Μελεαγρίς έγινε η παρουσίαση της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, παρουσία όλων των ηθοποιών που συμμετέχουν. Ο φωτογραφικός απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές, ενώ και ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε αρκετό υλικό στο Instagram account του.

gi tis elias1

Όλοι μαζί παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο, ενώ όπως θα δεις μέσα από κάποια stories η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2021.



Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση

Η καινούργια σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου είναι ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Η ιστορία ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο (Liam Ireland). Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.



Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Αποκορύφωμα το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, µίσους κι εκδίκησης.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς και οι προσθήκες από τις 8 λέξεις

Η Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι μέσα στα «δυνατά χαρτιά» του καναλιού. Εκτός από την ενδιαφέρουσα υπόθεση της σειράς, το αξιόλογο cast είναι αυτό που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως η Λυδία Κονιόρδου και η Μάρω Κοντού κάνουν αίσθηση με τη συμμετοχή τους ενώ η Άντζελα Γκερέκου -μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από την τηλεόραση- κάνει comeback στη μικρή οθόνη.



Στο cast συμμετέχουν επίσης οι Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Δώρα Χρυσικού, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέλλα Φυρογένη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Διονύσης Παπανδρέου, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Πανίκος Πιλάλης, Στέφανη Χαραλάµπους, Αντωνία Χαραλάµπους, Έλενα Χριστοφή.

gi tis elias2

Μετά τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον Τάσο Ιορδανίδη, τον Μάξιμο Μουμούρη και τον Σπύρο Νικολαίδη άλλη μια ηθοποιός από τις 8 λέξεις, η Ιφιγένεια Τζόλα προστίθεται στο καστ της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση.