Madonna: Οι δίδυμες κόρες της έγιναν 9 χρονών – Οι σπάνιες φωτογραφίες που ανέβασε (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Madonna: Οι δίδυμες κόρες της έγιναν 9 χρονών – Οι σπάνιες φωτογραφίες που ανέβασε (photos)

Η βασίλισσα της pop μοιράστηκε τις πιο γλυκές φωτογραφίες τους με αφορμή τα ένατα γενέθλιά τους.

Ποιος είναι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τα ένατα γενέθλιά σου από ένα αφιέρωμα γεμάτο αγάπη από τη μαμά σου; Η 63χρονη Madonna μοιράστηκε με τους fans της την πιο γλυκιά ανάρτηση στο Instagram στις 24 Αυγούστου 2021, μια σειρά από εικόνες που σηματοδοτούσαν τα γενέθλια των δίδυμων κορών της Estere και Stella Ciccone.

Ένα καρουζέλ με δέκα φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram account της η Madonna, το οποίο περιείχε φωτογραφίες, τόσο από τότε που ήταν πιο μικρές, όσο και πιο πρόσφατες.

Madonna ετών 63: Ο Ahlamalik Williams είναι ελιξίριο νεότητας - Ιδού η απόδειξη (video)

Η αφιέρωση και οι σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων από τη Madonna

Με τον πιο γλυκό τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά των δίδυμων κοριτσιών της η Madonna, η οποία ανέβασε ένα post με δέκα φωτογραφίες τους σε διάφορες ηλικίες, φορώντας αντίστοιχα ρούχα. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την εξέλιξη του στυλ τους, ενώ αναδεικνύουν τέλεια τις υπέροχες προσωπικότητες τους.

«Χρόνια πολλά Stella και Estere. Δύο όμορφες ψυχές, που δεν φέρνουν τίποτα άλλο παρά χαρά σε όλους όσους τις συναντούν. Τόσο ευγνώμων που τις έχω στη ζωή μου», έγραφε το caption των φωτογραφιών της.


https://www.instagram.com/p/CS968qLrUhH

Τα σχόλια και η αγάπη από τους fans για τις δίδυμες κόρες της Madonna

Οι fans της τραγουδίστριας ένιωσαν αμέσως την αγάπη από το αφιέρωμα της και μπήκαν στα σχόλια για να μοιραστούν τις σκέψεις τους. «Μπορώ πάντα να νιώσω τη βαθιά αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου μέσα από τις φωτογραφίες σου», σχολίασε ένας θαυμαστής. «Χρόνια πολλά στα δίδυμα. Οι αγαπημένες μου βασίλισσες!» έγραψε άλλος.



Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery ακολουθεί παρακάτω.