Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Πηνελόπη μαζί στην τρίτη σεζόν- Η νέα photo από τα γυρίσματα (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Πηνελόπη μαζί στην τρίτη σεζόν- Η νέα photo από τα γυρίσματα (photo)

Μετά το νέο trailer που είδε το φως της δημοσιότητας χθες βράδυ (24-8) ακόμη μια νέα φωτό ανέβηκε στα social media.

Όσο ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του κι έρχεται ο Σεπτέμβρης, τόσο περισσότερο κορυφώνεται και η αγωνία για τη νέα σεζόν των Άγριων Μελισσών. Μόλις μερικές ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο trailer, το οποίο δίνει μία ακόμη γεύση για το τι περιμένει τους ήρωες του Διαφανίου στον τρίτο κύκλο.

Η νέα σεζόν βρίσκει τους Διαφανιώτες λίγο πριν την έλευση της δικτατορίας και κανένας δεν περιμένει αυτά που θα ακολουθήσουν, και πόσο θα αλλάξουν οι ζωές τους. Στο μεταξύ Πηνελόπη και Ουρανία ποζάρουν μαζί σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα και κάποια ερωτηματικά κατακλύζουν τους fans.

Ήρθε η οριστική συμφιλίωση στις Άγριες Μέλισσες αλλά το κοινό ψάχνει τον Κωνσταντή (video)

Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα

Το βράδυ της Τρίτης (24/8/2021) ένα νέο trailer έκανε την εμφάνιση του, στο οποίο όλοι πληροφορούνται τα μαντάτα από το ραδιόφωνο για το τι θα βιώσουν στην περίοδο αυτή των συνταγματαρχών. Από το teaser αυτό ένα είναι το σίγουρο! Η συμφιλίωση ανάμεσα στις αδερφές Δρόσω και Ασημίνα είναι πλέον σίγουρη και οριστική μετά τις δύο προηγούμενες σεζόν που είχαν φέρει τις δύο γυναίκες στα άκρα.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει δοθεί ούτε ένα «σημάδι ζωής» από τον Κωνσταντή για το που είναι και πώς τον βρίσκει αυτή η νέα εποχή, υπάρχει όμως νέα φωτογραφία της αδερφής του, Πηνελόπης Σεβαστού, η οποία θα επιστρέψει δυναμική και ανανεωμένη από το Παρίσι. Στη νέα φωτό θα τη δεις μαζί με την Ουρανία και σίγουρα κάποιες απορίες σου έχουν δημιουργηθεί.

melisses new

Με δική της μπουτίκ ρούχων η Ουρανία

Πριν από λίγο καιρό και μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έγινε γνωστό πως η Ουρανία μετά και τη συνεργασία της με τον Άλκη Σαραντόπουλο, ανοίγει δική της μπουτίκ ρούχων στο χωριό. Ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ένα Instagram account των Μελισσών, όταν πόσταρε την Ουρανία να ποζάρει μπροστά από μια βιτρίνα με ρούχα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη


https://www.instagram.com/p/CSBhZ1vATVv

Στο Παρίσι η Πηνελόπη, η επιστροφή της και ο αγώνας στη δικτατορία

Μετά τους θανάτους Ανέτ και Μιλτιάδη και το δριμύ κατηγορώ στους γονείς της, η Πηνελόπη φεύγει για το Παρίσι. Από εκεί όμως θα επιστρέψει ως νέα και πολλά υποσχόμενη δικηγόρος/εισαγγελέας, αποτίοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο της Αλέξη Γραμματικό και συνεχίζοντας το έργο του.

Η Πηνελόπη στη μνήμη του συζύγου της, Αλέξη, θα ταχθεί υπέρ των αθώων και των κυνηγημένων από την δικτατορία, οπότε αναμενόμενα θα σταθεί στο αντίπαλο μέτωπο του παλιού της έρωτα, Μελέτη.



Τι κάνει όμως μαζί με την Ουρανία; Σχετίζονται κάπως οι δύο ηρωίδες ή είναι απλά μια τυχαία λήψη από τα γυρίσματα; Λίγη υπομονή ακόμη και σύντομα όλα θα τα μάθεις.