Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. 

Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά εποχής που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το κοινό τα τελευταία χρόνια, πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει ακόμη και μετά το επικό τέλος της δεύτερης σεζόν, όπου οι fans έμειναν σοκαρισμένοι με τα γεγονότα! Η ημερομηνία έναρξης του 3ου κύκλου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, όμως φωτογραφίες, trailer και spoilers ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Και ενώ πριν από μερικές ημέρες έμαθες πως ο Δούκας παραχωρεί τη Μυρσίνη στον Ακύλα Μεγαρίτη, η νέα εξέλιξη ίσως και να σε «ταράξει». Η Μυρσίνη δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκε ο άρχοντας του Διαφανίου. Ναι, καλά διάβασες. Δεν είναι μόνο η Μυρσίνη που έχει μικρά (;) ένοχα μυστικά σε αυτόν τον γάμο.

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης

Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι

Το ισχυρό ζευγάρι των Σεβαστών μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Διαφάνι με τους θανάτους του Μιλτιάδη και της Ανέτ, μαζεύουν τα πράγματά τους και μετακομίζουν στο σπίτι που έχουν στη Λάρισα. Το αρχοντικό των Σεβαστών, όμως, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο, αφού εκεί θα ζήσει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του, μόλις εγκατασταθεί στο χωριό.,

Ο Ακύλας... είναι νέος Βόσκαρης;

Ο Δούκας θέλει να γίνει και πάλι ο ισχυρός άντρας που ήταν και θα το καταφέρει αυτό μέσω του Μελέτη, ο οποίος θα γίνει φίλος με τον Ακύλα. Τόσο φίλος που η Μυρσίνη θα «μπλέξει» μαζί του προκειμένου να ολοκληρώσει επιτέλους τα όνειρά της για την ολική καταστροφή των αδερφών Σταμίρη. Ο Δούκας, ο οποίος είναι ένας άλλος πια, ούτε την εξόντωση των Σταμίραινων επιθυμεί πια, ούτε την Μυρσίνη υπολογίζει καθώς τον έχει κουράσει η εμμονή της.

Μόλις ο Μελέτης τους φέρει κοντά –είναι άλλωστε ο συνδετικός κρίκος- δεν θα αργήσουν να γνωριστούν οι δύο οικογένειες και να γίνει... χαμός!«Παρατάει» τη Μυρσίνη ο Δούκας

Ο Δούκας επιστρέφοντας στο χωριό και στο αρχοντικό του, θα συναντήσει και πάλι τον παλιό του έρωτα, που δεν είναι άλλη από την κούκλα σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο Δούκας τη βλέπει ξαφνικά μπροστά του και παγώνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής οι δυο τους είχαν βιώσει μία πολύ έντονη σχέση στο παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες: Χαμός στον τρίτο κύκλο - Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα - Αδιάφορος ο Δούκας!

Η Ζωή και ο Δούκας είχαν μία πολύ όμορφη σχέση, η οποία όμως έληξε άδοξα με τους δυο τους να κόβουν κάθε επικοινωνία. Χρόνια αργότερα συναντιούνται ξανά και η ατμόσφαιρα είναι αν μη τι άλλο ηλεκτρισμένη, οι αναμνήσεις επιστρέφουν και ο Δούκας αγνοεί τη γυναίκα του. Τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου.


https://www.instagram.com/p/CRyrabXKrID

Δύο γυναίκες πολιορκούν τον Ακύλα Μεγαρίτη

Μόλις έγινε γνωστό ποιος θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη οι fans των Μελισσών τρελάθηκαν. Κυρίως το γυναικείο κοινό, αφού ακόμη ένας ωραίος άντρας προστίθεται στο cast. Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναμένεται να δώσει άλλον αέρα στη σειρά εποχής, και αν μη τι άλλο η αγωνία είναι μεγάλη για τις νέες εξελίξεις.

Η Μυρσίνη γοητεύεται από τον Ακύλα και αμέσως προσπαθεί να έρθει κοντά του. Ο λόγος διπλός: αφενός για να αποκτήσει και πάλι εξουσία, αφετέρου γιατί με τον Ακύλα έχουν έναν κοινό εχθρό, τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Ωστόσο η Μυρσίνη δεν είναι η μόνη γυναίκα που θα γοητευτεί από τον νέο άντρα που έρχεται στο χωριό. Η Βιολέτα είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, που πολλοί άντρες ήθελαν στο παρελθόν. Η χήρα του Μιλτιάδη, θα προσεγγίσει τον Ακύλα με απώτερο σκοπό να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Μιλτιάδη, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα ο αδερφός του, Αχιλλέας Μεγαρίτης.

Θα καταφέρει η Βιολέτα να πάρει την εκδίκησή της;

Ανοιχτά τα μέτωπα για τον Ακύλα στο Διαφάνι

Η ζωή για τον Ακύλα Μεγαρίτη δεν θα είναι εύκολη στο Διαφάνι, αφού εκτός από το να ασχοληθεί με τον θάνατο του αδερφού του πρέπει να προστατέψει και την οικογένειά του. Με τη Ζωή (Μαρκέλλα Γιαννάτου) έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, και ο Μελέτης είναι παρών και σε αυτή την οικογένεια, πολιορκώντας στενά τη νεαρή κόρη του Ακύλα.

Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας της αλλά και η Πηνελόπη (η οποία επιστρέφει από το Παρίσι) μόλις μάθούν τι συμβαίνει; Η συνέχεια επί της οθόνης.

DPG Network