Γαμπρός ντύθηκε ο Κώστας Σόμμερ! Το πάρτι μετά τον γάμο και η εγκυμονούσα νύφη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Γαμπρός ντύθηκε ο Κώστας Σόμμερ! Το πάρτι μετά τον γάμο και η εγκυμονούσα νύφη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν.

Παντρεύτηκε ένας από τους πλέον αμετανόητους εργένηδες της εγχώριας showbiz. Ο Κωστας Σόμμερ παντρεύτηκε στο δημαρχείο Αλίμου την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη με κουμπάρα τη Μαρία Καλάβρια.

Ο πολιτικός γάμος στον Άλιμο

Από νωρίς είχαν αρχίσει οι ετοιμασίες για τη νύφη, Βαλεντίνη και την κουμπάρα Μαρία οι οποίες με stories στο Instagram ενημέρωναν τους fans τους πως έρχεται η ώρα του γάμου.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε πάρτι με φίλους του ζευγαριού που έδωσαν το παρόν και στον πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Αλίμου. Ο Κώστας Σόμμερ, μετά τον γάμο, αστειεύτηκε για το αν προλαβαίνει να φύγει προκαλόντας τα γέλια ακόμα και της εγκυμονούσας νύφης.

«Προλαβαίνω να φύγω ή αυτό ήταν παντρεύτηκα»;, ρωτούσε ο Σόμμερ και η κουμπάρα του έδειχνε την κοιλίτσα της νύφης με τον Σόμμερ να δηλώνει γελώντας:

«Πάει με εγκλωβίστηκα»!



Η Βαλεντίνη έλαμπε με τομακρύ νυφικό της με έναν ώμο που αγκάλιαζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά», δήλωνε η νύφη το 2020, και η αλήθεια είναι πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε απλά και χωρίς πολλά διαδικαστικά.

Μετά τον πολιτικό γάμο, φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν σε καφέ κοντά στη θάλασσα όπου γιόρτασαν όλοι μαζί τους νεόνυμφους.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου παρακάτω.