Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef στην πρώτη selfie με τον αγαπημένο της Χρήστο

Πατούλια Κατερίνα
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef στην πρώτη selfie με τον αγαπημένο της Χρήστο

Η Μαργαρίτα του MasterChef στην πρώτη κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που ξεχώρισε με τον χαρακτήρα και με τις μαγειρικές της ικανότητες και κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Το Μαργαριτάρι του MasterChef 5 κατάφερε μετά την νίκη στο ριάλιτι μαγειρικής να διατηρήσει την αγάπη του κόσμου που τόσο τη συμπάθησε όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και πλέον η Μαργαρίτα με καταγωγή από τη Σκάλα Καλλονής μετράει περισσότερους από 90.000 followers που δεν σταματούν να δίνουν το like τους σε κάθε δημοσίευση της Νικολαΐδη.

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Μαργαρίτας:

Ο πιο μεγάλος fan της Μαργαρίτας παραμένει ο αγαπημένος της Χρήστος Καλομοίρης. Το ζευγάρι που έζησε χωριστά τους μήνες που η Μαργαρίτα βρισκόταν στο σπίτι του MasterChef είναι πιο αγαπημένο από ποτέ παρά το γεγονός πως μόλις η Μαργαρίτα βγήκε από το ριάλιτι, ο Χρήστος είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει σε εστιατόριο της Μυκόνου για τη φετινή τουριστική σεζόν.



Διάβασε και αυτό:Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξανά μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και ο έρωτας δεν κρύβεται

Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Και μπορεί το προφίλ της Μαργαρίτας στο Instagram να είναι φρέσκο, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάποιο ποστ με τον καλό της.
Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες όπου η σεφ αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη σέλφι με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Από τη μεριά του, ο Χρήστος που δημοσιεύει κατά κύριο λόγο μόνο τα πιάτα που δημιουργεί, έχει κάνει εξαίρεση αρκετές φορές για να δημοσιεύσει κοινή φωτογραφία με τη Μαργαρίτα.

Δες κι αυτό: Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή

Εννοείται πως η φωτογραφία δέχτηκε γρήγορα βροχή από Likes. Το ζευγάρι πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως παρά την αγάπη που έχει δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.