Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξανά μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και ο έρωτας δεν κρύβεται

Πατούλια Κατερίνα
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξανά μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και ο έρωτας δεν κρύβεται

Η Μαργαρίτα επέστρεψε στην αγκαλιά του Χρήστου

Πέρα από το ταλέντο της στη μαγειρική και τον καλόκαρδο χαρακτήρα της, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μας κέρδισε και με τον αυθορμητισμό με τον οποίο μιλούσε στο παιχνίδι για τον Χρήστο της.

Θυμόμαστε όλοι την επική εκείνη στιγμή που η Μαργαρίτα κέρδισε το silver award και τα 10.000 ευρώ και φώναζε στην κάμερα προς τον Χρήστο της:
«Χρήστο βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο, μην μου λες μετά ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο, κούρδισε το μπουζούκι σου και πάμε, γιατί εγώ θα σε πάρω μετά το παιχνίδι κι ας μην θες».Η Μαργαρίτα και ο Χρήστος:

Η MasterChef στον τελικό του MasterChef έσμιξε πάλι με τον Χρήστο Καλομοίρη, τον αρραβωνιαστικό της και η χημεία μεταξύ του φάνηκε και ήταν έντονη.
Κι όχι μόνο! Μετά το παιχνίδι, ο Χρήστος, που είναι επίσης pastry chef, έμεινε στο πλευρό της αγαπημένης του.

Όσο για το αν παντρεύεται το ζευγάρι, η Νικολαΐδη φρόντισε να εξηγήσει:

«Έχει γίνει μια κίνηση από τον Χρήστο. Ένα δώρο. Εγώ έτσι το ονομάζω, ότι είναι ένα δώρο για να πάει καλά η σχέση μας, η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα. Απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι. Έχει γίνει, δεν το κρύβω».


https://www.instagram.com/p/CNVwAmqB47W

Μαργαρίτα και Χρήστος ξανά μαζί

Κι επειδή ο Χρήστος βρίσκεται στη Μύκονο πριν να ολοκληρωθεί το MasterChef και δουλεύει εκεί για τη σεζόν και η Μαργαρίτα βρισκόταν αρκετές εβδομάδες τώρα στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, με ένα story η MasterChef ενημέρωσε τους fans της πως έσμιξε με τον καλό της.
Μαργαρίτα και Χρήστος είναι ξανά μαζί, στη Μύκονο!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι νέες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη ότι άρχισε διατροφή

Δες το story της Μαργαρίτας από τη Μύκονο παρακάτω!