Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους

«Η απόδειξη του να ξέρεις τι θες και αυτό να έρχεται να σε βρίσκει. Η αγάπη κάνει θαύματα»...

Την ημέρα που έγινε ζευγάρι με τον αγαπημένο της γιορτάζει σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η αφιέρωση ήρθε στο Instagram με δύο πολύ όμορφες και άκρως τρυφερές αναρτήσεις.

Στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάρντο, κι έχει κάνει μία πολύ γλυκιά αφιέρωση.

Φωτιά Αρκαδία: Η Αναστασοπούλου πήγε στη Γορτυνία και δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες

Οι φωτογραφίες της Πηνελόπης και η γλυκιά αφιέρωση

Οκτώ χρόνια από την έναρξη της σχέσης τους γιορτάζουν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της και το γιόρτασε με δύο φωτογραφίες που δεν είχες ξαναδεί.


https://www.instagram.com/p/CTCKqOuMocA

«8 χρόνια γεμάτα. Η απόδειξη του να ξέρεις τι θες και αυτό να έρχεται να σε βρίσκει. Η αγάπη κάνει θαύματα. Και η αγάπη δεν ζει παρέα με τον εγωισμό. Είναι χαρά, δημιουργία, συντροφικότητα, καμάρι, σεβασμός. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό @fotisbenardo», έγραφε το caption που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

penelope anastasopoulou fotisbernardo

Ο μυστικός γάμος τους το 2015

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάρντο είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι που το αποκάλυψαν την ημέρα που έγιναν πρώτη φορά γονείς.

anastasopoulou bernardo

Η ηθοποιός δημοσίευσε τότε φωτογραφίες, όπου και διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Χρόνια Πολλά, εραστή, σύζυγε, φίλε, αδερφέ και σύντροφε σε κάθε είδους γλυκά εγκλήματα…», έγραφε το caption της.

Ο γάμος τους έγινε στα τέλη του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016 υποδέχτηκαν την πρώτη κόρη τους τη Λυδία. Σε συνέντευξή της το 2019 σε γνωστό περιοδικό είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μακάρι να είχα γνωρίσει τον Φώτη νωρίτερα, θα είχαμε κάνει μέχρι τώρα 10 παιδιά, εύκολα. Επίσης, άμα κερδίζαμε και το Τζόκερ, θα κάναμε άλλα 10 παιδιά! Τώρα θέλω στη ζωή μου να έρχονται ευκαιρίες, να βρίσκομαι σε δουλειές που με εκφράζουν, να παίξω σε μεγάλα θέατρα που αγαπώ, με σκηνοθέτες που είναι εμπνευσμένοι, να τραγουδάω, να χορεύω και να ξεδιπλωθεί αυτό που έχω μέσα μου».

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες τους.