Ένας χρόνος από τη μάχη του τραγουδιστή Mike με τον καρκίνο-Συγκινούν όσα γράφει (vid&photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένας χρόνος από τη μάχη του τραγουδιστή Mike με τον καρκίνο-Συγκινούν όσα γράφει (vid&photos)

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Mike τον έκανε πιο δυνατό.

Ο φετινός Αύγουστος είναι πολύ ιδιαίτερος για τον γνωστό τραγουδιστή Mike, ο οποίος έκλεισε έναν χρόνο με τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8/21) ο Mike έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account του, υπενθυμίζοντας στους fans τους πως συμπλήρωσε έναν χρόνο καθαρός και έχοντας την υγεία του.

Τα λόγια του ήταν συγκινητικά και οι φωτογραφίες που απάρτιζαν το post έδειχναν την «οικογένειά του» και όλους όσους του στάθηκαν στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του.

Mike: Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού αποκαλύπτει την περιπέτειά του με τον καρκίνο (video)

Η ανάρτηση του Mike στο Instagram και τα συγκινητικά λόγια

Ιδιαίτερη σημασία είχε η χθεσινή μέρα για τον Mike, αφού ο τραγουδιστής συμπλήρωσε έναν χρόνο που είχε ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο! Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα! Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021», έγραφε το caption που συνόδευε το post του Mike.



Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Mike για τον καρκίνο & την πορεία της υγείας του

Ήταν αρχές Οκτωβρίου του 2020 στα γενέθλιά του, όταν ο rapper Mike έκανε την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του.

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω.

H τραγουδίστρια συγκινεί για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει το αγόρι της (video)

Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι!


https://www.instagram.com/p/CP35365F6q5

Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο - ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼», έγραφε τότε το post του Mike αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους followers του rapper.

Σήμερα είναι καλά, έχει την υγεία του και στην ανάρτηση που έκανε εχθές (25/8/21) αποδεικνύει πως οικογένεια μπορούν να είναι πολλοί άνθρωποι μαζί πέρα από τους γονείς και τα αδέρφια σου.