Tina Kunakey-Vincent Cassel: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι-Οι ρομαντικές φωτό στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Tina Kunakey-Vincent Cassel: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι-Οι ρομαντικές φωτό στο Instagram

Με δέκα ρομαντικές φωτογραφίες γιόρτασε την επέτειο τους η 24χρονη.

Τον Αύγουστο του 2018 ο πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, Vincent Cassel παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Tina Kunakey. Ο 54χρονος ηθοποιός μάλιστα τον Απρίλιο του 2019 έγινε και μπαμπάς, αφού η Tina έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την Amazonie.

Οι δυο τους δείχνουν τρομερά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι στα social media που μπορείς να τους δεις και εχθές γιόρτασαν επέτειο τριών χρόνων από τον γάμο τους.

Vincent Cassel-Kunakey:Βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους

Με δέκα τρυφερές φωτογραφίες γιόρτασε την επέτειο η Tina Kunakey

Στις 24 Αυγούστου 2018 η 21χρονη Tina Kunakey ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη νοτιοδυτική Γαλλία με τον αγαπημένο της Vincent Cassel, ενώ λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Και μπορεί πέρυσι να έδειξε στους followers της για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους, φέτος το γιόρτασε ποστάροντας δέκα στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, στις πιο τρυφερές στιγμές τους.

tinakunakey cassel

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της Tina σκέφτεσαι πως οι αγκαλιές είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Ο λαμπερός γάμος τους στη Γαλλία το 2018

Μόλις είχαν δώσει την πρώτη κοινή τους συνέντευξη Tina και Vincent στο Vanity Fair και λίγο αργότερα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

O Vincent Cassel παντρεύτηκε και την 21χρονη νύφη σίγουρα θα ζήλεψε η Monica Bellucci

Ο γάμος έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα της 24χρονης καλλονής. Το γαμήλιο hashtag ήταν η ημερομηνία του γάμου, δηλαδή και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε στο Vera Wang strapless νυφικό της.


https://www.instagram.com/p/Bm3m8xBFO9p

Οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν ελάχιστες, όμως πέρσι η Tina φρόντισε να δείξει μερικές ακόμη, γιορτάζοντας έτσι τη δεύτερη επέτειό τους.

Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις όλες αυτές τις τρυφερές και sexy ταυτόχρονα φωτογραφίες που ανέβασε φέτος για να το γιορτάσει.