Diane Kruger- Norman Reedus: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Diane Kruger- Norman Reedus: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης (photos)

Μετά από 6 χρόνια σχέσης κι ένα παιδί το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Diane Kruger και ο Norman Reedus. Σύμφωνα με το Αμερικάνικο περιοδικό People, το ζευγάρι που είναι μαζί περίπου 6 χρόνια μόλις αρραβωνιάστηκε.

Τα νέα για τον αρραβώνα κυκλοφόρησαν μόλις εχθές (26/8/21) μέσω του λογαριασμού @deuxmoi στο Instagram.

Ο διάσημος ηθοποιός πόσταρε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης του

Ο αρραβώνας μετά από 6 χρόνια σχέσης

Ο Norman Reedus και η Diane Kruger, είπαν να κάνουν το μεγάλο βήμα μετά από καιρό και αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αρραβωνιαστούν. Σύμφωνα με το People τα νέα έγιναν γνωστά μέσω Instagram με το post να αναφέρει πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στην Ατλάντα και πως το δαχτυλίδι της είναι πραγματικά υπέροχο.

Κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο post στα social media που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση, όμως σίγουρα πολύ σύντομα θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.



Η γνωριμία με τον Norman Reedus και ο ερχομός της κόρης τους

Η 45χρονη Diane Kruger και ο 52χρονος Norman Reedus συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας Sky και έκαναν γνωστή στο κοινό τη σχέση τους δύο χρόνια αργότερα, το 2017.

Τον Νοέμβριο του 2018 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο την κόρη του, της οποίας το όνομα το έχουν κρατήσει κρυφό μέχρι και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά τη γέννηση της. Μέσα στον Ιούλιο ο Norman ανέβασε στο Instagram account του μια οικογενειακή φωτογραφία τους από βόλτα στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η Diane Kruger μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού της


https://www.instagram.com/p/CRPyWxKDhqr

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο Norman έχει ακόμη έναν γιο (21 ετών) από προηγούμενη σχέση του με το μοντέλο Helena Christensen.