TV Guide 2021: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι αγαπημένες σου πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές

TV Guide 2021: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι αγαπημένες σου πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές

Μαλέσκου, Μπάρκα, Καινούργιου και όλες οι άλλες διάσημες κυρίες.

Λίγες μέρες μένουν πια για τη νέα σεζόν και τις πρεμιέρες των πιο διάσημων εκπομπών της Ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα γεμάτο διακοπές και εξόδους, οι διάσημες προσωπικότητες επιστρέφουν για να αναλάβουν ξανά τα ηνία των εκπομπών τους ή για να σηματοδοτήσουν την έναρξη νέων εγχειρημάτων.

Ο Σεπτέμβριος, λοιπόν, φτάνει με ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, η λίστα του οποίου θα σε βοηθήσει ώστε να ξέρεις τι θα παρακολουθείς τις πρωινές ώρες της ημέρας σου.

Το πρωινό πρόγραμμα της τηλεόρασης

1. Δανάη Μπάρκα: Το «Πάμε Δανάη» επιστρέφει στις 6/9 στο Mega πιο δυναμικά από ποτέ. Η ομάδα έχει μεγαλώσει με την αγαπημένη σου Δέσποινα Καμπούρη και τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο και υπόσχεται περισσότερα χαμόγελα και θετική ενέργεια από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CTEXk-uIPgl
https://www.instagram.com/p/CTEdQw7jKpi

2. Σίσσυ Χρηστίδου: Ανανεωμένη έρχεται και η ομάδα της Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και Πάλι» στις 11/9 στο Mega που τώρα έχει στο δυναμικό της τον Mantastic Νίκο Συρίγο.

https://www.instagram.com/p/CS_qdZnjuEZ

3. Φαίη ΣκορδάΓιώργος Λιάγκας: Στις 6/9 κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό» στον Ant1 υπό τα ηνία του διάσημου και δοκιμασμένου πια ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CTC9OaQK2Q8

4. Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «Happy Day» επιστρέφει στις 6/9 στο κανάλι του Alpha, με την Τσιμτσιλή να είναι έτοιμη να αναλάβει για άλλη μία χρονιά τα ηνία της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/CTCFsU-jRi0

5. Ιωάννα Μαλέσκου: Νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές, στις 30/8 στον SKAI και στην εκπομπή «Love It» η Μαλέσκου φορώντας το πιο λαμπερό της χαμόγελο ανυπομονεί να υποδεχτεί ξανά το κοινό με τους συνεργάτες της.

https://www.instagram.com/p/CTADR_3oo7o

6. Κατερίνα Καινούργιου: Οι πληροφορίες θέλουν τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Σούπερ Κατερίνα» στον Alpha -που σηματοδοτεί την επιστροφή της στο κανάλι μετά από χρόνια- να ξεκινάει μία εβδομάδα μετά από εκείνη της Τσιμτσιλή, δηλαδή στις 13/9.

https://www.instagram.com/p/CS6j_exjJse

7. Ελεονώρα Μελέτη: Με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» επιστρέφει στην τηλεόραση και στο κανάλι του Mega η Ελεονώρα Μελέτη κάνοντας πρεμιέρα στις 6/9.

https://www.instagram.com/p/CS1-xnNAeK3

8. Μπέτυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μακαλιάς: Το νέο πρωινό πρόγραμμα στο κανάλι του Open περιλαμβάνει την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» της Μαγγίρα και του Μακαλιά που θα κάνει πρεμιέρα στις 6/9.

https://www.instagram.com/p/CTEsKGLA6NW

9. Κατερίνα Καραβάτου: Μαζί στην ίδια εκπομπή θα βρεθούν τον Σεπτέμβριο Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη με τη νέα σεζόν φέρνοντας τα vibes της φιλίας τους στη μικρή οθόνη και το Mega.

https://www.instagram.com/p/CTE25cvDO5j

FYI: Αν ψάχνεις την Ελένη Μενεγάκη, θα τη βρεις στη μεσημεριανή ζώνη στις 2 μ.μ. στο Mega και θα κάνει πρεμιέρα στις 6/9.

https://www.instagram.com/p/CTEnRRrjTtr

Συναντήθηκαν οι συνεργάτες της Ελένη Μενεγάκη: Τα stories των Πούμπουρα- Χρυσικοπούλου- Ουγγαρέζου