Πάμε Δανάη: Οι πρώτες backstage φωτογραφίες (Καλή επιτυχία Δέσποινα!)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάμε Δανάη: Οι πρώτες backstage φωτογραφίες (Καλή επιτυχία Δέσποινα!)

Το team της Δανάης Μπάρκα ανανεώθηκε και είναι έτοιμο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και οι νέες τηλεοπτικές ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Το team της Δανάης Μπάρκα ανανεώθηκε και είναι έτοιμο για νέες «περιπέτειες» και για να μας κρατήσει συντροφιά τα πρωινά που έρχονται.

Οι πρώτες backstage φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και μέσα από αυτές μπορείς να δεις τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα της Δανάης στη δεύτερη σεζόν της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη».

TV Guide 2021: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι αγαπημένες σου πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές

Η επιστροφή της Δέσποινας Καμπούρη

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, επιστρέφει τη Δευτέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 και μια ανυπομονησία υπάρχει, αφού το team της έχει ανανεωθεί. Μέσα στα νέα πρόσωπα της εκπομπής θα είναι και η Δέσποινα Καμπούρη η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από περίπου 6 χρόνια απουσίας, άκρως ανανεωμένη. Η αλλαγή των μαλλιών της -ναι, τόλμησε μετά απο πολλά χρόνια πάλι το ξανθό χρώμα- της πάει πολύ!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram account της τις πρώτες backstage φωτογραφίες με τους συνεργάτες της με το caption να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Megaλώνει η χαρά μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω».


https://www.instagram.com/p/CTEdQw7jKpi

Ότι συμβαίνει στην εκπομπή θα μπορείς να τα μαθαίνεις και μέσα από το προσωπικό blog της Δέσποινας στο Queen.gr που μπορείς να βρεις εδώ.

Οι νέοι συνεργάτες που απαρτίζουν την ομάδα της Δανάης

Εκτός από τη Δέσποινα Καμπούρη στο team της Δανάης θα βρίσκεται επίσης ο Άρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν (που τα τελευταία χρόνια έβλεπες στη Φωλιά των ΚουΚου), και ο νέος σεφ τον οποίο σύστησε χθες στο κοινό η Δανάη, Τίμος Ζαχαράτος. Άγνωστο παραμένει το τι θα κάνει και που θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Απόστολος Ρουβάς που ήταν πέρυσι ο σεφ της εκπομπής, με το κανάλι να μην έχει βγάλει ακόμη κάποια ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

chef pame danai

Η πρεμιέρα και οι μέρες προβολής του Πάμε Δανάη

Όπως έχει γίνει γνωστό η εκπομπή της Δανάης κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή. Όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους τηλεθεατές χαρίζοντας πάντα ψυχαγωγία, ενημέρωση και φυσικά χαμόγελα.



Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τα backstage.