Πάολα: Δεύτερη στο Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης η κόρη της (photos & vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάολα: Δεύτερη στο Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης η κόρη της (photos & vid)

Οι βαθμολογίες στα μαθήματα των Πανελληνίων.

Η σημερινή μέρα ήταν από τις πιο σημαντικές για τους μαθητές που τελείωσαν φέτος τη τρίτη λυκείου, αφού νωρίς το πρωί ανακοινώθηκαν οι βάσεις. Κάθε υποψήφιος είχε τη δυνατότητα από νωρίς το πρωί να μπει στο επίσημο site της κυβέρνησης και χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό να μπορούσε να δει τη σχολή στην οποία πέρασε.

Η Πάολα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα, αφού η 18χρονη κόρη της σημείωσε μια πολύ σημαντική προσωπική νίκη.

Η επιτυχία της Παολίνας και η σχολή που πέρασε

Λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων η Πάολα έκανε repost ένα story του πρώην συζύγου της Φώτη Ζογλοπίτη, ο οποίος είχε ανεβάσει ένα screenshot από τη σελίδα που ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της κόρης του.

Η Παολίνα πέρασε δεύτερη στο Πολιτικό Επιστημών της Θεσσαλονίκης, με τον Φώτη να γράφει στη φωτογραφία: «Congratulations my daughter» (aka Συγχαρητήρια κόρη μου).



To post της Πάολα από την άλλη είχε ένα sticker που έγραφε απλά πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

Η σειρά επιτυχίας και οι βαθμολογίες

Η Παολίνα με την ανακοίνωση των βάσεων και την επιτυχία της ολοκλήρωσε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Στις πανελλήνιες φαίνεται πως τα πήγε εξαιρετικά καλά, και αυτό φαίνεται τόσο στη σχολή που πέρασε, όσο και στη σειρά επιτυχίας.

Η 18χρονη φοιτήτρια (οσονούπω) μπήκε δεύτερη στο πολιτικό επιστημών της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως θα δεις στη φωτογραφία της φαίνεται και η βαθμολογία από δύο μαθήματά της. Στη Νεοελληνική Γλώσσα έγραψε 18,4, ενώ στα Αρχαία Ελληνικά 18,2.

paolinazoglo 240645836 4591147027630480 4353800087455386422 n

Δες στη gallery τη φωτογραφία από το story της, αλλά και πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει το νεαρό κορίτσι.