Survivor-Battle Of the Couples: Σάκης, Μαριαλένα, Άγγελος, Μαριάννα στο κοινό video στο TikTok

Survivor-Battle Of the Couples: Σάκης, Μαριαλένα, Άγγελος, Μαριάννα στο κοινό video στο TikTok

Survivor Vs Battle Of the Couples: Τα δύο ζευγάρια που βγήκαν νικητές από το παιχνίδι σ' ένα κοινό video που έγινε viral!

Τους βλέπαμε στην τηλεόραση σε ξεχωριστά reality, να που τώρα τους βρίσκουμε μαζί και μάλιστα σ' ένα ξεκαρδιστικό video που έχει γίνει viral στα social media.

To Survivor συναντά το The Battle of the Couples. Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, μαζί με την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με το ζευγάρι που νίκησε στο φετινό reality του Alpha, The Battle of the Couples.

Survivor: O Σάκης κέρδισε, ο Ηλίας Μπόγδανος όμως απολαμβάνει το κότερο του Ατζούν


https://www.instagram.com/p/CSmVXIYMJXX

Μιλάμε φυσικά για τον Άγγελο και τη Μαριάννα, οι οποίοι απ' ότι φαίνεται γνωρίζονται καλά. Οι μεγάλοι νικητές του reality ζευγαριών του Alpha, βρέθηκαν στον τελικό νικώντας η Κρίστη και τον Κώστα, κερίδοντας έτσι και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Το ζευγάρι είχε αφιερώσει το τρόπαιο σ΄ενα άλλο φιλικό τους ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, στον Ριχάρδο και την Άντζελα, ενώ είχαν δηλώσει πως τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.


https://www.instagram.com/p/CN02TWlnEzZ

Ο Άγγελος ασχολείται με τα social media και όπως είχε δηλώσει στο παιχνίδι, είναι instagram influencer. Τα δύο ζευγάρια -όπως μπορείς να δεις στο instagram του Άγγελου- κάνουν παρέα και απολαμβάνουν να δημιουργούν αστεία videos συνεχώς.


https://www.instagram.com/p/CSEqoEFl2Nf

Το τελευταίο τους video μάλιστα που δημιούργησαν πριν από λίγες ημέρες, ένα απολαυστικό video που μοιράστηκαν όλοι με τους fans τους στο Instagram και στο TikTok, όχι μόνο απέσπασε πολλά σχόλια και likes αλλά έγινε και viral.

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συνήθεια που είχαν όταν ήταν ζευγάρι επιστρέφει!



Τι; Δε θυμάσαι το ζευγάρι του Battle of the Couples; Σου έχουμε 5 φωτό για να τους θυμηθείς...