Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσκεψη στη Γαλλία και η αναπάντεχη συνάντηση με τον Μακρόν (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσκεψη στη Γαλλία και η αναπάντεχη συνάντηση με τον Μακρόν (video)

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας και οι βόλτες στον πύργο του Άιφελ.

Στη Γαλλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μια επίσκεψη που αποκάλυψε η ίδια μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram.

H παρουσιάστρια του Alpha ανέβασε μια σειρά από stories, αποκαλύπτοντας πόσο όμορφα περνάει στην πόλη του φωτός. Η Σταματίνα βρέθηκε στο Παρίσι για επαγγελματικούς σκοπούς του συζύγου της, Θέμη Σοφού, και όπως ήταν φυσικό θέλησαν να αδράξουν την ευκαιρία για να περάσουν λίγες στιγμές οι δυο τους, στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με το πιο σέξι μαγιό στις διακοπές της


https://www.instagram.com/p/CTJ89_MjfZ_

Να θυμίσουμε πως όλο τον Αύγουστο η Σταματίνα έκανε διακοπές μαζί με τα παιδιά της στην Πάρο,

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στους πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού, ήπιε καφέ σ΄ένα από τα ωραιότερα bistrot της πόλης ενώ δεν παρέλυψε να κάνει μια βόλτα στον πύργο του Άιφελ, ακόμη κι αν ο καιρός εκεί ήταν συνεφιασμένος.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει το αδυνατισμένο σώμα της με φόντο ...την Ύδρα!

Η αναπάντεχη συνάντηση με τον Μακρόν

Η παρουσιάστρια είχε και μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Η Σταματίνα καθώς περιηγούνταν στα αξιοθέατα και τους μαγευτικούς δρόμους του Παρισιού, πέρασε και έξω από το Παλάτι των Ηλυσίων, όπου είναι και η επίσημη κατοικία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Εκείνη τη στιγμή εξέρχονταν ο Πρόεδρος της Γαλλίας από το Ελιζέ, και όπως ήταν αναμενόμενο η Σταματίνα δε δίστασε να απαθανατίσει τη στιγμή.



Η έναρξη της νέας σεζόν

Το καλοκαίρι τελείωσε για την όμορφη παρουσιάστρια και σύσωμη η ομάδα του Happy Day, στρώθηκε στη δουλειά. Υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Παλιαλέξη (που είναι από την πρώτη ημέρα στο τιμόνι της εκπομπής), η ομάδα είναι έτοιμη να μας πει καλημέρα στις 6 Σεπτεμβρίου από την συχνότητα του Alpha φυσικά.


https://www.instagram.com/p/CTCFsU-jRi0

Να τους ευχηθούμε καλή αρχή!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα από την επίσκεψή της στο Παρίσι.