Ποιοι διάσημοι έκαναν ραντεβού στον ΑΝΤ1 για να χορέψουν στον πάγο;

Ποιοι διάσημοι έκαναν ραντεβού στον ΑΝΤ1 για να χορέψουν στον πάγο;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα ονόματα που έκαναν ραντεβού αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια για να λάβουν μέρος στο Dancing on ice.

Αντίστροφα μετράνε στο κανάλι του Αμαρουσίου σχετικά με τα ονόματα που θα απαρτίζουν το «Dancing on ice» από τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες Σάκης Ρουβάς και Μαίρη Συνατσάκη είναι μέσα στις σκέψεις για την παρουσίαση του παιχνιδιού που έρχεται με μεγάλη φόρα από το εξωτερικό.

Αυτό της Ευγενίας Μανωλίδου μάλλον μένει προς το παρ;oν στο συρτάρι και ο λόγος είναι αδιευκρίνιστος. Από το γραφείο της παραγωγής του παιχνιδιού έχουν περάσει περίπου 50 άτομα από όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα. Έλενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Λάμπρου, Νίκος Παπαδάκης, Νίκος Μουτσινάς, Κώστας Φραγκολιάς, Χριστίνα Λαμπίρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Όλγα Φαρμάκη είναι μερικά από τα ονόματα που κάτω από άκρα μυστικότητα μίλησαν και δέχτηκαν με καλό μάτι την προοπτική να δώσουν το παρόν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Θετικές απαντήσεις ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει και όλα θα κλειστούν οριστικά στις 25 Αυγούστου όπου θα γίνουν τα τελικά ραντεβού και με κάποια άλλα πρόσωπα.