Μας ξάφνιασε η Μαρία Ηλιάκη: Το story που πρόδωσε πως επέστρεψε στην Ελλάδα

Πατούλια Κατερίνα
Μας ξάφνιασε η Μαρία Ηλιάκη: Το story που πρόδωσε πως επέστρεψε στην Ελλάδα

Επιστροφή στην Αθήνα για την Μαρία Ηλιάκη.

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 90 ημέρες από τη στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει στην Ελβετία όπου ζει και εργάζεται ως μαιευτήρας ο αγαπημένος της, απαρνήθηκε το καλοκαίρι αυτό την Ελλάδα, για να μπορέσει να μεγαλώσει η κόρη της και να είναι έτοιμη να ταξιδέψει.

Διάβασε κι αυτό: Το σχόλιο της Καινούργιου στην Ηλιάκη και η ευχή για ένα μωρό από τη νέα μαμά προς τη φίλη της

Η επιστροφή στην τηλεόραση:

Μπορεί η Μαρία να ζει στην Ελβετία, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα την δούμε στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια με ένα ποστ στο λογαριασμό του Mega ανακοίνωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση ενώ το κανάλι υποδέχτηκε την Ηλιάκη με το αντίστοιχο δελτίο τύπου:


https://www.instagram.com/p/CTE25cvDO5j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας. Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες.

Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρί Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία» έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για τη θέση στην οποία θα βρεθεί η Ηλιάκη.


https://www.instagram.com/p/CS14rtlr8Oj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βάπτιση της κόρης της Μαρίας:

Όπως φαίνεται η μικρή Κατερίνα δεν θα βαπτιστεί φέτος. Σύμφωνα με το περιοδικό Secret και τη Σάσα Σταμάτη, η Ηλιάκη θα βαφτίσει την κόρη της στην Κρήτη αλλά το επόμενο καλοκαίρι.

Η επιστροφή στην Ελλάδα:

Με ένα story η Μαρία αποκάλυψε πως άφησε προς το παρόν την Ελβετία και έχει επιστρέψει στην Αθήνα.



Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, με ένα story στο Instagram, δείχνοντάς μας την κουζίνα της στο διαμέρισμά της στην Αττική.