Γιάννης Κουκουράκης: Η φωτογραφία με μαγιό και το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιάννης Κουκουράκης: Η φωτογραφία με μαγιό και το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου

Το καλοκαίρι του πηγαίνει πολύ και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη.

Περίπου ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών και οι προετοιμασίες και τα γυρίσματα γίνονται σε πυρετώδη ρυθμό. Αρκετοί από τους ηθοποιούς ανεβάζουν story από τα παρασκήνια, δίνοντας στους fans αυτό το κάτι παραπάνω που θέλουν να δουν, άλλοι πάλι απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού (ημερολογιακά πάντα).

Ο Γιάννης Κουκουράκης ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, αφού ακόμη δεν έχει ανεβάσει κάποιο story από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Έχει ανεβάσει όμως αρκετές φωτογραφίες από τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, κάνοντας fans και μη, να μη μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του.

Ο Κωνσταντής επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένος - Δες photo να σου φτιάξω τη μέρα

Η φωτογραφία με μαγιό του Γιάννη Κουκουράκη

Λίγες ημέρες πριν ο Γιάννης Κουκουράκης επιστρέψει στις περιοδείες με την επιθεώρηση «1821» στην οποία συμμετείχε το καλοκαίρι, απόλαυσε μερικές βουτιές ακόμη και θύμισε στους fans του πως το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ.

Ο 37χρονος ηθοποιός που έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό στις Άγριες Μέλισσες, και που στον δεύτερο κύκλο είχε το καλύτερο και απρόσμενο character development, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account του πριν από λίγες ώρες, στην οποία έχει μόλις βγει από τη θάλασσα και φοράει το μαγιό του.


https://www.instagram.com/p/CTMiCucoeKC

Και η περιγραφή θα σταματήσει εδώ γιατί η φωτογραφία τα λέει πολύ καλύτερα. Αν υπήρχε ένα caption πάντως που θα ταίριαζε τέλεια θα ήταν το εξής: «Τι απαντάω σε όσους μου λένε καλό χειμώνα».

Το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου

Η φωτογραφία του Γιάννη Κουκουράκη είχε μόλις μία ώρα που είχε ανέβει στο προφίλ του και τα likes είχαν ήδη ξεπεράσει τα 20 χιλιάδες. Οι fans του επίσης έκαναν χαμό στα σχόλια, όμως αυτό που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου.

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον Γ' Κύκλο, ο Κουκουράκης με μαγιό στην πισίνα

Μαρία και Γιάννης είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια του σχολιάζει σε post στο Instagram. Στην τωρινή και αν μη τι άλλο sexy φωτό του, η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε: «Γιάννη άσε μας ε;».

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία του καλύτερα, αλλά και το σχόλιο της Μαρίας