Ο Κωνσταντής επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένος - Δες photo να σου φτιάξω τη μέρα

Ο Κωνσταντής επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένος - Δες photo να σου φτιάξω τη μέρα

Ο Γιάννης Κουκουράκης σε μία από τις πιο σέξι selfie του.

Τον έχεις αγαπήσει στον ρόλο του Κωνσταντή Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Έχει αναδειχτεί σε ένα από τα crush σου, τουλάχιστον σε τηλεοπτικό επίπεδο. Ενθουσιάζεσαι με κάθε του φωτογραφία.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο ηθοποιός που από το 2019 έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας και έχει δει το κοινό του να μεγαλώνει με 124 χιλιάδες followers να περιμένουν την κάθε του ανάρτηση στο προφίλ του. Και αυτό που δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις είναι, από τη μία, το πόσο γοητευτικός άντρας είναι και, από την άλλη, την αλλαγή του όλα αυτά τα χρόνια.Οι Άγριες Μέλισσες σε αδημοσίευτες φωτό λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου (photos)

Πριν τις Άγριες Μέλισσες

Πριν την έναρξη της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, ο Κουκουράκης πόζαρε με πιο ατημέλητα, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και πλούσιο μούσι σε όλο του το πρόσωπο. Η εικόνα του έμοιαζε περισσότερο με surf boy της California που μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φανς τους.

https://www.instagram.com/p/B1EVvH-gx1i

Η αλλαγή του από την πρώτη σεζόν της σειράς

Οι Άγριες Μέλισσες άρχισαν να προβάλλονται στην τηλεόραση στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019. Τότε, ο Κουκουράκης εμφανίστηκε στο Διαφάνι -και στο Insta του- με σκούρα μαλλιά και μουστάκι.

Ξύρισε το χαρακτηριστικό του μούσι και έκανε τη χωρίστρα του στο πλάι για να ταιριάξει στο προφίλ του Κωνσταντή.

https://www.instagram.com/p/B3TyRgwop7I

Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Η νέα του selfie

Σήμερα (24/8), ο ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει μία selfie, κοιτώντας με μία σαφώς σέξι διάθεση τον φακό, και να την κάνει story στο προφίλ του, μάλλον για να βάλει το κοινό των Άγριων Μελισσών σε μία διαδικασία να ανυπομονεί περισσότερο. Αφού ο Κωνσταντής είναι εδώ μαυρισμένος και πιο ανανεωμένος από ποτέ, με ξανθά, έντονα ξανθισμένα στο τελείωμα μαλλιά, πλούσιο μούσι και διαπεραστικό βλέμμα.

giannis koukourakis

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Κωνσταντής δεν είναι στα γυρίσματα; Ιδού τι συμβαίνει (photos & video)\

Αλλά επειδή ο Κουκουράκης είναι ένα παιδί που δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του στο Instagram, συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες.

DPG Network