Καίτη Γαρμπή: "Είμαι εδώ και ήταν απόφασή μου να απέχω δυο χρόνια"

Καίτη Γαρμπή: "Είμαι εδώ και ήταν απόφασή μου να απέχω δυο χρόνια"

Η καριέρα μου και οι χρυσές συνεργασίες που δε θα ξεχάσει ποτέ η Καίτη Γαρμπή. Τα είπε όλα σε γνωστό έντυπο και ετοιμάζει επιστροφή έκπληξη μετά από δυο χρόνια.

Πιο ώριμη και αρκετά σκληρή με τον εαυτό της μίλησε για όλους και για όλα η Καίτη Γαρμπή. «Έχω σχεδόν δύο χρόνια να τραγουδήσω ζωντανά, από δική μου επιλογή, ετοιμάζομαι όμως για τον επόμενο χειμώνα να παρουσιάσω μια μουσική παράσταση όπως τη φαντάζομαι», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή και μιλά για την αλλαγή πλεύσης στην καριέρα της, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει «άνοιγμα» στη διεθνή μουσική σκηνή!

«Σημασία στη ζωή έχει το να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου. Όχι υποχρεωτικά να νικάς τους άλλους. Εγώ κάνω τον αγώνα μου για να φτάσω εκεί που θέλω εγώ, με τον τρόπο που θέλω εγώ. Ποτέ δεν ακολούθησα τη συνταγή της επιτυχίας του προηγούμενου δίσκου μου - πάντα υπήρχε καινούργια πρόταση», λέει η Καίτη και αναφέρει ενδεικτικά τις συνεργασίες της με τον Φοίβο, τον Κώστα Τουρνά, τον Γιάννη Νικολάου, τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Αντώνη Βαρδή, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Χρήστο Δάντη, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Χρήστο Νικολόπουλο και το πόσο ευτυχισμένη είναι που πρόλαβε να κάνει πολλές και εμπορικές επιτυχίες. Αναφερόμενη τέλος και στην νυν συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα προσθέτει στην εφημερίδα ΜΕΤΡΟ όπου μίλησε: «έκανα πολλά ετερόκλητα πράγματα, που επιβεβαιώνουν ότι δεν επαναπαύτηκα ποτέ στην επιτυχία μου. Αυτό είναι για μένα ο καλλιτέχνης, να δοκιμάζει και να προτείνει συνεχώς στο κοινό κάτι καινούργιο».