Αθηνά Οικονομάκου: Η αλήθεια για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αθηνά Οικονομάκου: Η αλήθεια για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη (photos)

Η ηθοποιός μέσα από το Q&A της αποκάλυψε πόσα κιλά είναι αυτή τη στιγμή.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια ευτυχισμένη και χαρούμενη μαμά, που πριν από δυόμιση μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η μικρή Σιέννα ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία της ηθοποιού, και μέσα από τα social media της μπορείς να δεις την ευτυχία αυτή στο πρόσωπό της.

Η 35χρονη ηθοποιός μετά από σχεδόν δύο χρόνια, πήγε φέτος και πάλι με την οικογένειά της στη Μύκονο, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε μόνο τέσσερις ημέρες αποχωρίστηκε τα παιδάκια της, που πήγε εκδρομή με τον σύζυγό της κι ένα φιλικό ζευγάρι. Στο Q&A που αποφάσισε να κάνει σήμερα (30/8/21) μετά από καιρό, απάντησε στις ερωτήσεις των follower της και αποκάλυψε κάποια πράγματα που δεν γνώριζες.

Η φωτογραφία με μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου που απέσπασε 20.000 likes μέσα σε 10 λεπτά

Η αλήθεια για τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε

Μία από τις πρώτες -και ίσως από τις πολλές- ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πώς τα έχασε. Η Αθηνά φυσικά απάντησε και δεν δίστασε να παραδεχτεί στους fans της πως δεν τα έχει χάσει όλα, αλλά δεν είναι και κάτι που την απασχολεί ιδιαίτερα.

«Δεν τα έχω χάσει ακόμη όλα, αλλά δεν ασχολούμαι πια γιατί είναι λίγα. Πιστεύω είμαι 3-4 κιλά πάνω, αλλά θα φύγουν με τον καιρό. Έχω καλή διάθεση, που αυτό έχει σημασία, και από χειμώνα λέω να ξεκινήσω κάποιο είδος γυμναστικής», έγραφε η ολοκληρωμένη απάντηση της Αθηνάς.


https://www.instagram.com/p/CTHA5MEg4HS

Πόσα κιλά είναι η ηθοποιός δυόμιση μήνες μετά τη γέννηση της Σιέννα;

Στις 9 Ιουνίου 2021 γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου το δεύτερο παιδάκι της, ημερομηνία που ήταν και η καταληκτική όπως αποκάλυψε η ίδια λίγο αργότερα. Η ηθοποιός παραδέχτηκε στο Q&A πως δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, και σε επόμενη ερώτηση απάντησε και ποιο είναι το βάρος της αυτή τη στιγμή.

athina o1konomakou magio kila9

Όπως έγραψε λοιπόν στον/στη follower που τη ρώτησε, η Αθηνά αυτή τη στιγμή ζυγίζει 57 κιλά. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει όλο το καλοκαίρι με μαγιό άλλωστε αποδεικνύουν πως έχει ένα όμορφο σώμα και πως δεν την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αυτά τα 3-4 παραπανίσια κιλά που έχουν απομείνει.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.