Χωρίς ρετούς η φωτογράφηση έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη

Χωρίς ρετούς η φωτογράφηση έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη

Χωρίς κόμπλεξ φωτογραφήθηκε και έδειξε ότι είναι πιο όμορφη ακόμη και όταν δε βάφεται. Η Ελεονώρα Μέλέτη έτσι όπως δε την έχουμε ξαναδεί.

Μιλώντας για το ρετούς και το πόσο εύκολα μπορεί να ρίξει αρετουσάριστη έναν άντρα, η Ελεονώρα απάντησε σε συνέντευξή της στο μηνιαίο περιοδικό "Nitro": "Σίγουρα μπορώ να γοητεύσω κάποιον αρετουσάριστη, ενδεχομένως όμως και να τον τρομάξω. Όχι από ασχήμια. Όταν δε ρετουσάρεις το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σου, κάποια στοιχεία που έχεις τρομάζουν τον άλλο. Γενικότερα, προτιμώ να παίρνω αυτό που βλέπω και να δίνω αυτό που βλέπουν από το να ζω ειδυλλιακές στιγμές για ένα διάστημα κι όταν πέσουν οι μάσκες να αναρωτιέμαι πού πήγαν αυτοί που ερωτευτήκαμε".

Παράλληλα η σέξι παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν φοβάται να μείνει μόνη και δεν βλέπει τις σχέσεις σαν δεκανίκι και ξεκαθάρισε: "Δεν αντέχω την κατηγορία των γυναικών που κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τους άλλους, λέγοντας ότι μπορούν να ζήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σεξ. Η φωτογράφηση αυτή προκάλεσε αίσθηση μιας και μετά τον Σάκη Ρουβά ή Ελεονώρα είναι η πρώτη γυναίκα που δέχεται να φωτογραφηθεί άβαφη και χωρίς καμιά παρέμβαση στο σώμα της. Και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.