H Μόνικα Κwiecien από το GNTM του 2009 θα μπορούσε να λάβει ξανά μέρος στο ριάλιτι μοντέλων

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Μόνικα Κwiecien από το GNTM του 2009 θα μπορούσε να λάβει ξανά μέρος στο ριάλιτι μοντέλων

12 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο reality μοντέλων και η Monica δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Το 2009 ήταν η πρώτη χρονιά που είδες στους τηλεοπτικούς δέκτες σου το GNTM. Το reality μοντέλων προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Ant1 με παρουσιάστρια και μέντορα τη Βίκυ Καγιά και κριτές τους Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοτέντο και Χάρη Χριστόπουλο.

Η νικήτρια του reality ήταν η Σεράινα Καζαμία, η οποία όπως έχεις δει πλέον ζει μόνιμα στην Ελβετία και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο έχει δείξει ουκ ολίγες φορές στα social media της. Ωστόσο μία από τις κοπέλες που επίσης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Μόνικα Κwiecien.

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δείχνει την κόρη της σε σπάνια εμφάνιση (pics+vid)

Πώς είναι μετά από 12 χρόνια η Μόνικα;

Η Μόνικα Κwiecien στο πρώτο Next Top Model είχε ξεχωρίσει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, εκτός από τις αναλογίες και το ύψος της σαν μοντέλο.



H 18χρονη τότε ξανθιά κοπέλα τερμάτισε δεύτερη στον διαγωνισμό. Σήμερα, 12 χρόνια μετά, η 30χρονη Μόνικα εξακολουθεί να διαθέτει τις ίδιες αναλογίες, και βλέποντας τη, σκέφτεσαι πως εύκολα θα μπορούσε να δηλώσει και πάλι συμμετοχή στο GNTM.

monikaskwiecien 237714117 2739152439718353 8930656072256626856 n

Η ενασχόληση με τη yoga και τις pilates και το δίπλωμα διδασκαλίας

Η Βίκυ Καγιά σε εκείνη τη σεζόν του Top Model είχε πολλές φορές εξηγήσει στη Μόνικα πως χάρη στο ξεχωριστό πρόσωπό της, θα μπορούσε να κυνηγήσει μια καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό. Εκείνη όμως δεν ακολούθησε τον δρόμο του modelling και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη yoga και το pilates.

Πιο συγκεκριμένα είναι personal trainer και yoga/pilates instructor και στο Instagram account της μπορείς να δεις αρκετά βίντεο από τη δουλειά της.


https://www.instagram.com/p/CSMs5FMH7A6

Τι και αν έχουν περάσει 12 χρόνια; Η Μόνικα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου και σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις.