Ο Αλέξης Παππάς στο πρώτο βίντεο ως Bachelor στον Alpha σήκωσε τρικυμία από σχόλια

Ο Αλέξης Παππάς στο πρώτο βίντεο ως Bachelor στον Alpha σήκωσε τρικυμία από σχόλια

Το τρέιλερ για τον νέο Bachelor με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Παππά είναι γεγονός.

Επιτέλους εμφανίστηκε ο Αλέξης Παππάς! Μπορεί τα γυρίσματα για το Bachelor 2 στον Alpha να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη, όμως ο Αλέξης Παππάς, μετά την έξοδο από το Survivor στον SKAI έκανε γρήγορα το πέρασμά του από τον ΣΚΑΙ στον Alpha.

Το πρώτο τρέιλερ μας έκρυβε τον Αλέξη

Στο πρώτο ειδυλλιακό τρέιλερ για το Bachelor στον Alpha, δια χειρός Κωνσταντίνου Ρήγου, δεν είχαμε δει τον Αλέξη Παππά ο οποίος είχε μεν ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά δεν είχε κάνει κάποια ανακοίνωση στα social media του.


https://www.instagram.com/p/CR4EcbHnd_b

Kαι μετά, εμφανίστηκε ο Αλέξης:

Ο Παππάς στο νέο τρέιλερ αφήνει τη μηχανή του, φοράει κοστούμι και ετοιμάζεται να γνωρίσει την κοπέλα που θα του αλλάξει τη ζωή.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Bachelor. Θέλει να γνωρίσει την μία και μοναδική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του και θα του αλλάξει τη ζωή!

Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα επιστρέφει στο The Bachelor. Δυναμικές γυναίκες διεκδικούν το δικαίωμα στην αγάπη. Ο πρίγκηπας του παραμυθιού αποκαλύπτεται. Και η μαγεία της στιγμής αποτυπώνεται μέσα από ρομαντικά τετ-α-τετ, από ονειρικά ραντεβού, από πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία», τονίζει το δελτίο του Alpha για τον ηθοποιό και μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες φιγούρες του φετινού Survivor.



Η Αντζελίνα σχολίασε το νέο τρέιλερ του Bachelor στον Alpha με τον epic τρόπο

Ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δημοσίευση στα προσωπικά του social media όπως συνήθιζε να κάνει ο περσινός Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, όμως τα σχόλια για το νέο τρέιλερ είναι ήδη πολλά και έχουν σηκώσει τρικυμία.


https://www.instagram.com/p/CTO6sJ8nehC

Μερικά από τα σχόλια, εστιάζουν στην κόντρα του Παππά με τον James Καφετζή όπως το «Κάτσε καλά μην φέρω τον James» και άλλα στο «Φανταστείτε να έχει συναισθήματα για όλες».

Δες μερικά σχόλια ακόμα παρακάτω.