Η Δούκισσα έβγαλε βίντεο με τη μαμά της - 4 πράγματα που δεν ήξερες για την Ούρσουλα Νομικού

Η Δούκισσα έβγαλε βίντεο με τη μαμά της - 4 πράγματα που δεν ήξερες για την Ούρσουλα Νομικού

Η μαμά της Δούκισσας σε πρώτο πλάνο στο Instagram της κόρης της.

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, Νίκο Νομικό, και να τον έχει αναφέρει πολλές φορές και δημόσια, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει αδυναμία στη μαμά της. Πρόσφατα, το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα story, στο οποίο έδειξε στο κοινό τη μαμά της, Ούρσουλα Νομικού.

Το εν λόγω τραβήχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο με τη Δούκισσα στη θέση του οδηγού και τη μαμά της συνοδηγό. «Mommy», ακούγεται να λέει κόρη, «Yes», αποκρίνεται η μαμά.

Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική αφιέρωση στον μπαμπά της και η ιδιαίτερη κοινή τους φωτογραφία



  1. Η ομοιότητα

Με μία ματιά στο βίντεο που ανέβασε η Δούκισσα, θα εντυπωσιαστείς με τη μαμά της, η οποία, μπορεί να μην έχει τα μαλλιά της ξανθά όπως η κόρη της, αλλά παρατηρείς ομοιότητες στα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως στη μύτη ή στα χείλια.

doukissa mama
doukissa mama2
  1. Το όνομα της κόρης της Δούκισσας

Η αδυναμία που έχει στη μαμά της η Δούκισσα φαίνεται και από το γεγονός ότι έδωσε στην κόρη της το δεύτερο όνομά της, «Αναστασία».

  1. Ο γάμος με τον Νίκο Νομικό

Η Ούρσουλα Νομικού γνωρίστηκε με τον Νίκο Νομικό στα 18 της το 1984 κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Εκείνη γεννήθηκε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και, όταν ήρθε στην Ελλάδα, η σχέση τους ήταν σχεδόν γραφτή. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια.

  1. Η ενεργή μαμά και γιαγιά

Η Ούρσουλα Νομικού είναι μία ενεργή μαμά, αλλά συνάμα διακριτική στις ζωές των παιδιών της. Από τότε που ήρθαν στη ζωή και τα εγγόνια της, απολαμβάνει την κάθε απλή και καθημερινή στιγμή μαζί τους. «Τα καλύτερα γενεθλια της ζωής μου με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου», είχε γράψει όταν είχε γεννηθεί ο Σάββας.

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας με τους αγαπημένους της.