Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα και γιορτή σήμερα για την Αφροδίτη Λιάντου (photos & video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα και γιορτή σήμερα για την Αφροδίτη Λιάντου (photos & video)

Οι ευχές από τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια αλλά και από τον σύντροφό της, Γιώργο Μαλτέζο.

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς», στο Mega την οποία αναμένει το τηλεοπτικό κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μετρά ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και όπως φαίνεται τη νέα σεζόν επιστρέφει άκρως ανανεωμένος για να καθηλώσει τους τηλεθεατές με το νέο του δημιούργημα.

Η πρωταγωνίστρια Αφροδίτη Λιάντου έχει κάθε λόγο σήμερα να είναι χαρούμενη αφού πραγματοποιεί το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Απόψε στις 21:00 μεταφερόμαστε στη Μάνη, γνωρίζουμε τους ήρωες που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου, μέσα από τις ερμηνείες ενός εξαιρετικού cast, και βιώνουμε μαζί τους όσα έρχονται να ταράξουν τη μικρή αυτή κοινωνία.

Η επιστροφή του Ανδρέα Γεωργίου και το λαμπερό cast

https://www.instagram.com/p/CQGBCeZl7_B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καστ περιλαμβάνει πολλά ηχηρά ονόματα (Mάρω Κοντού, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Ιφιγένεια Πιερίδου κ.ά) ενώ η Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Liam Ireland.

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)



Η υπόθεση της νέας σειράς που θα κάνει αίσθηση

i gi tis elias1

Η καινούργια σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου είναι ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη.

Η ιστορία ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο (Liam Ireland). Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται.

Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Πρεμιέρα και γιορτή για την πρωταγωνίστρια Αφροδίτη Λιάντου

euxes liantou

Hμέρα χαράς η 1η Σεπτεμβρίου 2021 για την Αφροδίτη Λιάντου αφού η εορτάζουσα κάνει απόψε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει την ονομαστική της εορτή και δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές στο Instagram από τον σύντροφό της, Γιώργο Μαλτέζο.

Tην ίδια ώρα η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, ανέβασε μερικά Instagram-stories στα οποία εύχεται καλή επιτυχία στους συντελεστές της σειράς και φυσικά στην μονάκριβη κόρη της.

Tι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

gi tis elias2

Μάνη, Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς.

Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος. Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα, κάποιοι βάζουν φωτιά, με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα. Μία εβδομάδα αργότερα, στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει απ΄ τη ζωή, οι μάσκες θα πέσουν.

https://www.instagram.com/p/CTP-9asIMoW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια από την οικογένεια Βρεττάκου.

Τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες σε μια οικογένεια που δείχνει πλέον διαλυμένη. Το μεγαλύτερο χτύπημα, όμως, θα έρθει όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη.

Ο καιρός περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου τού Μάνου, γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου, με τη Στέλλα, τη μοναχοκόρη τής οικογένειας Στεφανέα. Όλοι βρίσκονται στην εκκλησία και περιμένουν τη νύφη, αλλά ένα τρομερό φονικό και μια ανατριχιαστική εικόνα που θα αντικρύσουν, θα στοιχειώσει τις οικογένειές τους για πάντα!

Τώρα πια, τίποτα δεν μπορεί να σβήσει αυτή τη φωτιά του μίσους και της εκδίκησης που άναψε…

Πηγή κεντρικής: @aphrodite_music