O έρωτας δεν κρύβεται για την Adele και τον αγαπημένο της Rich Paul

Πατούλια Κατερίνα
O έρωτας δεν κρύβεται για την Adele και τον αγαπημένο της Rich Paul

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μίνι φούστα της.

Η Adele δεν είναι πια single. Οι φήμες που ξεκίνησαν τον Ιούλιο, επιβεβαιώθηκαν με την κοινή έξοδο της 33χρονης τραγουδίστριας με το νέο της αγόρι Rich Paul.

Ο φακός της Page Six, συνέλαβε την Adele με μίνι φούστα στο Los Angeles παρέα με τον 39χρονο Paul ο οποίος ήταν casual ντυμένος.



Το ζευγάρι απόλαυσε ένα γεύμα σε ένα νέο στέκι στο L.A, το Opium του Chef Timothy Hollingsworth το οποίο διαθέτει και εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

H κοινή εμφάνιση στους τελικούς του NBA που πέρασε απαρατήρητη

Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωναν τον Ιούλιο στην Page Six τον δεσμό της Adele, όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της στους τελικούς του NBA. O Rich Paul είναι ατζέντης του Lebron James και άλλων αθλητών του NBA.

Η 33χρονη τραγουδίστρια εθεάθη στα επίσημα του γηπέδου στο πέμπτο match για τους τελικούς του NBA 2021 ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Phoenix Suns, το βράδυ του Σαββάτου (17/7/21) στο Footprint Center, στο Phoenix της Arizona. Το διάστημα εκείνο, όλοι μιλούσαν για τον δεσμό της Adele με τον rapper Skepta τη στιγμή που η τραγουδίστρια ήταν ήδη ζευγάρι με τον Rich Paul.

Από τότε η τραγουδίστρια έκανε κι άλλες κοινές εμφανίσεις με τον αγαπημένο της, όπως το πάρτι γενεθλίων του Robert Kraft αλλά και ένα πάρτι με τους φίλους της Adele στο Δυτικό Hollywood.

Η απώλεια του πατέρα της:

Τον Μάιο του 2021, η Adele έχασε και τον πατέρα της σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο. Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με εκείνον ήταν ανύπαρκτες. Η Adele δεν συγχώρησε ποτέ τον Mark Evans ο οποίος παράτησε τη μαμά της Penny όταν η ίδια η τραγουδίστρια ήταν μόνο τριών ετών.

Θυμήσου το παρασκήνιο της σχέσης της Adele με τον πατέρα της

Πάντως, μετά την περσινή αποκάλυψη της απώλειας βάρους της, η Adele κάνει σπάνιες εμφανίσεις και παραμένει εντυπωσιακή. Δες τις φωτογραφίες από τη χρονιά αυτή παρακάτω.