Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα και οι επιστροφές από το παρελθόν!

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα και οι επιστροφές από το παρελθόν!

Η νέα της παλιά συνεργάτιδα και η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής στο Mega.

Η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στο Mega και από σήμερα ξεκινούν οι πρόβες στο νέο υπερσύγχρονο πλατό της στο στούντιο της Foss Production στο Γέρακα.

Η φετινή καινοτομία στο σκηνικό είναι ότι το καμαρίνι της ενώνεται με το στούντιο. Θυμάστε που πολλές φορές έτρεχε για να μπει μετά τους τίτλους αρχής της εκπομπής της και να προλάβει να καθίσει στην θέση της; Τώρα λύθηκε το ζήτημα.

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσίαση της ομάδας της, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (video-photos)



Η Ελένη όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στη συνάντηση της με τους δημοσιογράφους, από το πρώτο λεπτό που ξαναβρέθηκε στο στούντιο «Ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έκανα την τελευταία εκπομπή». Κοντά της σε αυτές τις πρόβες θα έχει φυσικά τους παλαιότερους συνεργάτες της όπως τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (ο οποίος έλειπε από την συνάντηση με τους δημοσιογράφους γιατί βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό), η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι νέοι, δηλαδή ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ελένη Μενεγάκη: Για πρώτη φορά στα γραφεία του Mega (video)


https://www.instagram.com/p/CTNeVCpDtGz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιστροφή της Καστάνη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και η πρώτη καλεσμένη


https://www.instagram.com/p/CTCKn80qsy3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα έχουμε ωστόσο και επιστροφές από το παρελθόν καθώς η Κάλλια Καστάνη, μόνιμη συνεργάτης της Ελένης τα oχτώ τελευταία χρόνια στον Alpha, η οποία ήταν πέρυσι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, επιστρέφει στην παλιά γνώριμη τηλεοπτική της οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/CCHHbf2pVj9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ των παλαιών και των καινούργιων είναι και ο νέος σέφ της Ελένης, ο Νικόλας Σακκελαρίου, τον οποίο είχε καλέσει στο παρελθόν στις εκπομπές της και έδειχναν από τότε ότι έχουν χημεία μεταξύ τους (τσεκ στο 38ο λεπτό!).



Φυσικά η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής της είναι η καρδιακή φίλη και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. «Η Νατάσα άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια για εμένα» όπως λέει και η Ελένη. Και το…γούρι της βεβαίως ;)

Extra tip: Η πληροφορία για την Ελένη Μενεγάκη που... πολλοί είδαν αλλά λίγοι κατάλαβαν

Και εκτός από τις επαγγελματικές αλλαγές η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται και για μετακόμιση στο νέο της σπίτι στην Κηφισιά!

Η ίδια άλλωστε στο βίντεο που ανέβηκε στο προφίλ του Mega στο Instagram για την προώθηση του προγράμματος του καναλιού είναι ανεβασμένη σε μια σκάλα, μπροστά στο παντζούρι. Προφανώς για να τοποθετήσει τις νέες κουρτίνες. Και νοικοκυρά εκτός των άλλων η Ελένη!


https://www.instagram.com/p/CTEnRRrjTtr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλό μήνα και καλή νέα τηλεοπτική σεζόν!