Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον Αντώνη Βαρδή πριν από 27 χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον Αντώνη Βαρδή πριν από 27 χρόνια

Επτά χρόνια πέρασαν από την απώλεια του μεγάλου Αντώνη Βαρδή.

Τη χτεσινή ημέρα (2 Σεπτεμβρίου 2021), η μουσική έγινε πιο φτωχή. Η απώλεια του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη σκέπασε με θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη.

Νωρίτερα τα ξημερώματα, ο τράπερ που αγάπησαν πολύ οι νέοι, ο 34χρονος Mad Clip, έφυγε τραγικά από τη ζωή σε ένα θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

H απώλεια του Αντώνη Βαρδή

Η 2 Σεπτεμβρίου όμως, μας θυμίζει και ακόμα μία μεγάλη απώλεια. Πριν από επτά χρόνια έφυγε από τη ζωή, ο Αντώνης Βαρδής. Το 2013 ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του. Παρ' όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε, ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και άτομα από το στενό του περιβάλλον. Απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 σε ηλικία 66 ετών.

Οι δημοσιεύσεις που έκαναν τα παιδιά του

Τόσο ο Γιάννης Βαρδής όσο και η αδερφή του Καλλιστώ Βαρδή έκαναν post στο Instagram για τα επτά χρόνια χωρίς τον πατέρα τους.

«Έρχεσαι κι αλλάζεις την πορεία μου
κι όλη τη ζωή μου σημαδεύεις
και δεν έχει άλλοθι η αγάπη μου
ν’ αρνηθεί αυτά που γυρεύεις
μέσα στο μυαλό μου που το θόλωσες
την παράσταση ξανακλέβεις.

Κι εγώ που σ’ αγαπάω ακόμα
στη μοναξιά σου γίνομαι χρώμα 7 χρόνια πέρασαν και είναι σαν 7 λεπτά», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής.


https://www.instagram.com/p/CTS0M2ToSyF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα είσαι για πάντα εδώ», έγραψε η Καλλιστώ Βαρδή.


https://www.instagram.com/tv/CTTP7EaIErH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα stories των καλλιτεχνών για τον Αντώνη Βαρδή

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που θυμήθηκαν τον Αντώνη Βαρδή και έγραψαν δυο λόγια για εκείνον. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Λιανός και η Έλλη Κοκκίνου ήταν μόνο μερικοί από τους τραγουδιστές που θυμήθηκαν τον Βαρδή.

Η Έλλη μάλιστα, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Αντώνη Βαρδή από το 1994, οπότε και συνεργάζονταν μαζί σε νυχτερινό κέντρο.