Brad Pitt: Νέα δικαστική επίθεση στη Angelina Jolie για την πλήρη επιμέλεια των παιδιών

Brad Pitt: Νέα δικαστική επίθεση στη Angelina Jolie για την πλήρη επιμέλεια των παιδιών

Ο Brad Pitt περνά στην αντεπίθεση.

Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να θαυμάσεις στον Brad Pitt- πέραν της γοητευτικής εικόνας του-, αυτό είναι η signature, ανεπιτήδευτη και cool αισθητική του. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πώς καταφέρνει να έχει αυτό το στυλ και ποιο είναι το μυστικό του coolness που τον διακρίνει.

Ο Brad Pitt άλλαξε! Πιο σέξι από ποτέ με το νέο του look (photos)

Το μυστικό της μοναδικής ταυτότητάς του

Τι κι αν ο Brad Pitt έχει ένα μοναδικό στυλ, που τον χαρακτηρίζει, και αποτελεί έναν από τους πιο καλοντυμένους stars! Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έχει κανένα στυλ. «Το στυλ μου είναι ότι δεν έχω κανένα στυλ», είπε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Esquire.

«Μου αρέσει η μονοχρωμία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βάλω φόρμα. Μου αρέσει η απλότητα. Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες στις ραφές», εξήγησε ο 57χρονος ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Αν μη τι άλλο, αυτό είναι το μόνο μαγικό ραβδί που έχω».

Ο Οσκαρικός ηθοποιός λατρεύει να επενδύει σε πολυτελή υλικά, τα οποία συγχρόνως του χαρίζουν και άνεση.

https://www.instagram.com/p/CTFP5YDtWWl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μου αρέσει, για παράδειγμα, να επενδύσω σε ένα ρολόι, αλλά δεν μου αρέσει να κάνω επίδειξη. Αν έρθει κάποιος κοντά μου, απλά θα το παρατηρήσει. Είναι εκείνες οι λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για μένα. Είναι τόσο εξαντλητικό να ακολουθείς τις τάσεις και απεχθάνομαι τις ταμπέλες», είπε ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο γκρινιάρης και η άνεση γίνεται πιο σημαντική. Είναι απλό».

Το αίτημα για επανεξέταση της δικαστικής απόφασης για τα παιδιά

Ο Brad Pitt ζητά να επανεξεταστεί το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών με την Angelina Jolie. Επιμένει, μάλιστα, πως η πρώην σύζυγός του και διάσημη ηθοποιός δεν πρέπει να λάβει την πλήρη επιμέλεια, λέγοντας πως πρόκειται για «διοικητικό λάθος».

Όπως καταλαβαίνεις, μια νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα σε Jolie-Pitt. Ο 57χρονος ηθοποιός σε νέα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο ζητά έφεση και προβάλλει επιχειρήματα, υποστηρίζοντας ότι η Angelina Jolie έλαβε αδίκως την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους, όταν o δικαστής John Ouderkirk αποκλείστηκε από την υπόθεση και τη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού τον Ιούλιο του 2021.



«Ζητάμε επανεξέταση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της California, επειδή ο προσωρινός δικαστής λανθασμένα αποκλείστηκε, αφού έλαβε μια εμπεριστατωμένη και βασισμένη σε αναλυτικά γεγονότα απόφαση, ακολουθώντας μια απολύτως νόμιμη διαδικασία παρουσία πολλών μαρτύρων και ειδικών», δήλωσε στο Hollywood Life ο δικηγόρος του Brad Pitt, Theodore J. Boutrous Jr.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο John Ouderkirk, που ήταν επικεφαλής της υπόθεσης, απομακρύνθηκε από αυτήν, μετά από αίτημα των δικηγόρων της Angelina Jolie, το οποίο ζητούσαν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η πλευρά της Jolie υποστήριζε πως ο Ouderkirk είχε οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τους συνηγόρους του Brad Pitt και τη δικηγορική εταιρεία που τον αντιπροσωπεύει.

Photos: AP Images