H Γη της Eλιάς: Ο γοητευτικός Liam διχάζει το κοινό και η σειρά σκίζει στην τηλεθέαση

Κατερίνα Μπούσιου
H Γη της Eλιάς: Ο γοητευτικός Liam διχάζει το κοινό και η σειρά σκίζει στην τηλεθέαση

Ο κρητικός με γονείς δάσκαλους της Yoga, βάζει φωτιά στο Twitter!

‘Eφτασε την Πέμπτη στο 44% η Γη της Ελιάς και όλοι σήμερα μιλούν για το νεαρό πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Mega με την περίεργη προφορά και το γοητευτικό προφίλ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται ότι το έκανε και πάλι το τηλεοπτικό θαύμα του και η «Γη της Ελιάς» βρέθηκε για δεύτερη μέρα στην πρώτη θέση, με ακόμα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που άγγιξαν, σε επιμέρους κοινό, μέχρι και το 44,7%. Στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 28,7%.

Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 17 χρόνια - Το Twitter αντέδρασε

Παρόλο που το Big Brother άλλαξε ώρα προβολής και μεταδίδεται στις 23.00 συνεχίζει να έχει μια καθοδική πορεία που δύσκολα προς το παρόν μπορεί να αντιστραφεί. Ξεκίνησε με χαμηλά νούμερα στο 9% για να φτάσει μετά τις 24.00 και το 18,8%

Γη της Ελιάς: Το κοινό αποθέωσε και το twitter προβληματίστηκε (tweets & videos



Ο κρητικός με γονείς δάσκαλους της Yoga, βάζει φωτιά στο Twitter

Με καταγωγή από το Ρέθυμνο, με μητέρα Ελληνίδα και ‘Άγγλο μπαμπά, ο Liam Ireland κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με ένα πρωταγωνιστικό ρόλο και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου.

Παρόλο που και οι δύο γονείς του είναι δάσκαλοι της Yoga και δεν έχουν καμία σχέση με την τέχνη, εκείνος αποφάσισε από πολύ μικρός ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και να φύγει για σπουδές στην Αγγλία, την δραματική σχολή «ICTheaer» στο Brighton.

Από το πρώτο επεισόδιο οι χρήστες στο Twitter ασχολήθηκαν μαζί του, άλλοτε σχολιάζοντας ότι γράφει ωραία στην κάμερα, άλλοτε για την περίεργη προφορά του λόγω βρετανικής καταγωγής που αρκετούς τους έχει προβληματίσει για την συνέχεια.

Κάθε αρχή και δύσκολη φυσικά.



#staytuned έρχεται σήμερα νέο επεισόδιο και θα έχουμε πάλι πολλά να πούμε!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram