Γη της Ελιάς: Το κοινό αποθέωσε και το twitter προβληματίστηκε (tweets & videos)

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της Ελιάς: Το κοινό αποθέωσε και το twitter προβληματίστηκε (tweets & videos)

Κλαίει το Big Brother που βρέθηκε απέναντι στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega. Θα αντέξει η Γη της Ελιάς; 

Η νέα σειρά του Mega και του Ανδρέα Γεωργίου έκανε πολύ καλό ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του καναλιού και «λάβωσε» στα νούμερα τηλεθέασης το Βig Brother.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen έφτασε το 21% στο δυναμικό κοινό 18-54 ενώ σε επιμέρους κατηγορίες του γυναικείου κοινού για κάποια λεπτά άγγιξε και το 35,7% με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αρχικά να κυμαίνεται σε διψήφια νούμερα και κάποια στιγμή να φτάνει στο 9%. Μη ξεχνάμε πως την ακριβώς προηγούμενη ημέρα το Big Brother κυμαινόταν από το 15% έως το 18% ενώ το βράδι της Δευτέρας είχε φτάσει και το 23%.

Στα ατού της σειράς τα εντυπωσιακά πλάνα της Αερόπολης της Μάνης, η γρήγορη πλοκή, το πολύ ενδιαφέρον καστ και ο συνδυασμός των εμπειρότερων ηθοποιών με την προσθήκη των νεότερων. Η Αφροδίτη Λιάντου στο ντεμπούτο της σε πρωταγωνιστικό ρόλο επωμίζεται ένα μεγάλο βάρος στους ώμους της και σε πολλά σημεία φυσιογνωμικά μας θύμισε την διάσημη μαμά της Εβελίνα Παπούλια.



Η «Γη της ελιάς» είναι το πρώτο σίριαλ της φετινής χρονιάς που έκανε πρεμιέρα νωρίτερα από όλα. Ήταν μια κίνηση αιφνιδιασμού του νεοσύστατου καναλιού και μένει να δούμε αν θα αντέξει στην συνέχεια στον ανταγωνισμό.

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα και γιορτή σήμερα για την Αφροδίτη Λιάντου (photos & video)

‘Έχοντας να αντιμετωπίσει από την ερχόμενη Δευτέρα τον φιλόδοξο «Σασμό» στον Alpha, στις 13 Σεπτεμβρίου το ισχυρό GΝΤΜ (που θα έχει ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα την Κυριακή) και στην συνέχεια από τις 27 Σεπτεμβρίου τις δυναμικές «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.


https://www.instagram.com/p/CQno5SwHyxk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τo Τwitter μπερδεύτηκε με το σενάριο και τον νεαρό πρωταγωνιστή

To hashtag #GiTisElias έγινε πρώτο trend στο twitter με περισσότερα από 4.500 σχόλια με την σκηνή λίγο πριν το τέλος με το διπλό φονικό και την νύφη να φτάνει νεκρή με την άμαξα στην εκκλησία να εντυπωσιάζει τους χρήστες.

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)

Αρκετοί αρχικά μπερδεύτηκαν με το σενάριο, ειδικά με την αποκάλυψη πως ο γιός της Αθηνάς (‘Αντζελα Γκερέκου) είναι ο κρυφός σύντροφός της, ενώ αρκετούς προβλημάτισε η μη σωστή ορθοφωνία του νεαρού πρωταγωνιστή Λίαμ Αϊρλαντ που έχει κατά το ήμισυ βρετανική καταγωγή.



Stay tuned στο Queen.gr γιατί έρχεται το πρώτο spoiler τη σεζόν για το σημερινό, 2ο επεισόδιο!