Kaley Cuoco και Karl Cook χώρισαν μετά από 3 χρόνια γάμου - Η κοινή ανακοίνωση

Kaley Cuoco και Karl Cook χώρισαν μετά από 3 χρόνια γάμου - Η κοινή ανακοίνωση

Το ζευγάρι παρακινεί τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά του σε αυτό το λεπτό θέμα.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Χολιγουντιανή ηθοποιός Kaley Cuoco και ο σύζυγός της, Karl Cook. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για τρία χρόνια αλλά το πέρας του χρόνου και οι ζωές τους όπως πλέον είναι σήμερα οδήγησαν στον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό του ισχυριζόμενο ότι δεν υπάρχει καμία έχθρα μεταξύ του.



Η κοινή ανακοίνωση Cuoko - Cook

«Παρά τη βαθιά μας αγάπη και τον σεβασμό μας ο ένας για τον άλλον, έχουμε καταλήξει ότι οι τωρινοί μας δρόμοι έχουν πάρει αντίθετες κατευθύνσεις»

«Έχουμε και οι δύο μοιραστεί δημόσια τόσα πολλά για το κοινό μας ταξίδι, οπότε, αν και θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε αυτό το μέρος της προσωπικής μας ζωής ιδιωτικό, θέλουμε να σας πούμε την αλήθεια μας μαζί. Δεν υπάρχει κανένας θυμός ή έχθρα, το ακριβώς αντίθετο»

«Έχουμε λάβει αυτήν την απόφαση μαζί μέσα από αμέριστο σεβασμό και σκέψη ο ένας του άλλου και ζητάμε να κάνετε το ίδιο κατανοώντας ότι δε θα μοιραστούμε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια και δε θα σχολιάσουμε περαιτέρω»

kaley cuoco divorce4

Ο αρραβώνας Cuoco – Cook

Η Kaley Cuoco και ο Karl Cook αρραβωνιάστηκαν το 2017 με τον τελευταίο να δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με την αντίδραση της καλής του μετά την πρόταση γάμου. Η πρόταση έγινε στα 32α γενέθλια της ηθοποιού, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από την ευτυχία και τη συγκίνηση. Τελικά, παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά.

https://www.instagram.com/p/BcJNCQAArHb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες στη συνέχεια.