Η σπάνια εμφάνιση της μαμάς της Έλενας Παπαρίζου στη συναυλία της (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η σπάνια εμφάνιση της μαμάς της Έλενας Παπαρίζου στη συναυλία της (photos)

Η μαμά της Έλενας εμφανίστηκε στη συναυλία της στο Βεάκειο θέατρο.

Μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο έδωσε η Έλενα Παπαρίζου με την Τάμτα. Οι δύο γυναίκες μίλησαν μαζί στις κάμερες για τη συνεργασία τους και δεν έκρυψαν την καλή σχέση που έχουν και το μηδενικό ανταγωνισμό ανάμεσά τους.

Η εγκυμοσύνη της Τάμτα:

Η Τάμτα διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος και όπως με χιούμορ αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου, απλά η Τάμτα έφυγε το φαγητό της! Η ίδια η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως δεν βλέπει καν κάποια κοιλίτσα που θα μπορούσε να οδηγήσει στις εν λόγω φήμες.

Η αναφορά στον Mad Clip:

Τάμτα και Παπαρίζου σχολίασαν και τον πρόσφατο ξαφνικό και βίαιο θάνατο του ράπερ Mad Clip. H Τάμτα σχολίασε:

«Έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο και μου έλεγε τα σχέδιά του, πολύ λυπάμαι γι’ αυτό που έγινε, νομίζω πως και ο ίδιος θα ήθελε να πούμε πως πρέπει όταν πίνουμε να μην οδηγάμε».



Η Έλενα Παπαρίζου εξήγησε πως δεν τον γνώριζε αλλά ευχήθηκε καλό παράδεισο και δεν ξέχασε να στείλει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου.

Το τεράστιο γκράφιτι για τον Mad Clip: Οι λεπτομέρειες της κηδείας και το μήνυμα της νύφης (photos)

H σπάνια εμφάνιση της μαμάς της Παπαρίζου

Η Έλενα είχε στη συναυλία αυτή στο πλευρό της, τη μαμά της Φρόσω. Η κυρία Φρόσω Παπαρίζου δεν έπαψε να τραβά φωτογραφίες την κόρη της, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.



Να πώς γιόρτασε η Παπαρίζου τα γενέθλιά της: Η φωτογραφία με τη μαμά και τον σύζυγό της

Την κυρία Φρόσω, την είδαμε τελευταία φορά στα γενέθλια της Έλενας, τον Φεβρουάριο του 2021. Η Έλενα έχασε το 2009 τον μπαμπά της Γιώργο Παπαρίζο και η σκέψη της ήταν τα πρώτα εκείνα χρόνια αλλά μέχρι και σήμερα στη μαμά της:

«Το έχω ξεπεράσει, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην κλάψω. Επειδή είμαι δυνατή. Δεν ήθελε (ο πατέρας της) να κλάψω.Σκέφτομαι πιο πολύ τη μαμά μου. Έχασε τον σύντροφό της. Ήταν τόσο καλά μαζί», είχε πει η Παπαρίζου για τη μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.