Το τεράστιο γκράφιτι για τον Mad Clip: Οι λεπτομέρειες της κηδείας και το μήνυμα της νύφης (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Το τεράστιο γκράφιτι για τον Mad Clip: Οι λεπτομέρειες της κηδείας και το μήνυμα της νύφης (photos)

Σήμερα η κηδεία του Mad Clip- Το τεράστιο γκράφιτι προς τιμήν του και το post της νύφης από τον γάμο. 

Στις 2 Σεπτεμβρίου και μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο 34χρονος ράπερ Mad Clip, κατά κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλος, έφευγε από τον γάμο των αγαπημένων του φίλων της Panik, Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου.

Ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στο σημείο επιχείρησαν 12 άτομα για να καταφέρουν για τουλάχιστον δύο ώρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ να απεγκλωβίσουν τον ράπερ.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε το μήνυμα της πυροσβεστικής.

Μετά την είδηση του θανάτου του Mad Clip, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του βυθίστηκαν στο πένθος. Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία ο 34χρονος τραγούδησε τελευταία φορά στη στην γαμήλια πίστα των φίλων του, έντυσε μαύρα τα social media της.

Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)

Τραγική φιγούρα η νύφη:

Η Λία Παπαδοπούλου, την οποία ο ράπερ αποκάλεσε μικρή του αδερφή, συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram με το βίντεο του 34χρονου από το βράδυ του γάμου. Εκεί ο Mad Clip αναφέρεται στην ίδια ως μικρή του αδερφή και τονίζει στον γαμπρό πως πρέπει να την προσέχει.

Το τεράστιο γκράφιτι:

Στο σημείο που ο Mad Clip έφυγε τραγικά από τη ζωή, οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν το πρώτο βράδυ μετά τον θάνατό του ενώ όλες αυτές τις ημέρες, fans του Αναστασόπουλου αφήνουν πράγματα αγάπης για το είδωλό του.

Σε αυτό το πλαίσιο, θαυμαστές του Mad Clip δημιούργησαν ένα τεράστιο γκράφιτι με τη φιγούρα του τράπερ και το άφησαν πάνω στον κορμό του δέντρου στο σημείο του οποίου ο 34χρονος έφυγε βίαια από τη ζωή.

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip: «Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο...»

Σε live streaming η κηδεία:



Ο 34χρονος τράπερ, Πίτερ Αναστασόπουλος θα κηδευτεί σήμερα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.











View this post on Instagram







A post shared by Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group)



Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

Δες το γκράφιτι παραπάτω