H τoύρτα της μαμάς σερβίρεται με νέα πρόσωπα και θυελλώδεις έρωτες! Όλα άνω κάτω θα γίνουν πάλι

Κατερίνα Μπούσιου
H τoύρτα της μαμάς σερβίρεται με νέα πρόσωπα και θυελλώδεις έρωτες! Όλα άνω κάτω θα γίνουν πάλι

Η Μαριλού δεν κάθεται ήσυχη (πάλι), οι δικηγόροι κάθονται στο τραπέζι, ο Θωμάς ρίχνει βόμβα μεγατόνων και μέχρι να βγει η τούρτα της μαμάς είναι όλοι... ανάστατοι!

Η τούρτα της μαμάς, η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου που έβαλε αλατοπίπερο στα βράδια μας, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην ΕΡΤ με αρκετές ανατροπές και έναν νέο έρωτα για τη Μαριλού.

tourta tis mamas newseason 14

Η αγαπημένη οικογένεια του Τάσου, της Ευανθίας και των guest καλεσμένων τους -που κάθε φορά φέρνουν τα πάνω κάτω στο σπίτι τους- επιστρέφει με δύο νέους ηθοποιούς στα πρώτα επεισόδια, τον Διαμαντή και την Αμαλία, δηλαδή τον Τάσο Ιορδανίδη (που φέτος παίζει και στην «Γη της ελιάς») και την Θάλεια Ματίκα, που θα κάνουν τους δικηγόρους της Βέτας και του Κυριάκου που οδεύουν προς διαζύγιο!



Οι δικηγόροι φυσικά επειδή υπήρξαν και σύζυγοι στο παρελθόν, μόλις συναντιούνται και καταλαβαίνουν ότι είναι αντίδικοι, βγάζουν μπροστά τις προσωπικές τους διαφορές.

Η μαμά Ευανθία προσπαθεί με το μενού να εξισορροπήσει την ένταση στο σπίτι, ενώ η αγαπημένη Μαριλού, δηλαδή η Λυδία Φωτοπούλου, η αξιολάτρευτη dame του σπιτιού, ερωτεύεται (καθόλου παράξενο αυτό) μια παλιά της αγάπη που συναντά τυχαία και το σκηνικό γίνεται εκρηκτικό! Και μέσα σε όλα αυτά, πρώην σύντροφος του Θωμά του μικρότερου γιού της οικογένειας, μένει έγκυος και ενώ φαίνεται ότι η Ευανθία θα γίνει ξανά γιαγιά, έχουμε... ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Και φέτος ο Αλέξανδρος Ρήγας κρατά τον ρόλο του Ακύλα.