Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς μοιράζει τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα, αλλά εισπράττει και μια απόρριψη!

Κατερίνα Μπούσιου
Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς μοιράζει τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα, αλλά εισπράττει και μια απόρριψη!

Μάθετε όσα θα συμβούν στην πρεμιέρα του Bachelor την Τρίτη στις 21.00 στον Alpha με τις 21 κοπέλες που παλεύουν για την καρδιά του Αλέξη Παππά και το έπαθλο!

Δεν φαίνεται να είναι όλα ρόδινα στην πρεμιέρα του Bachelor, σαν τα τριαντάφυλλα που θα μοιράσει στις 21 εκλεκτές της καρδιάς του, ο νέος hot bachelor. Πέρα από τα γλυκόλογα, τα πρώτα φιλιά που θα μοιράσει στις εντυπωσιακές φετινές υποψήφιες και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού που θα ακούσουμε από εκείνες μόλις τον αντικρίσουν, με το…καλημέρα σας θα έχουμε και τους πρώτους καβγάδες.

Εκτός ορίων μάλιστα όπως είδαμε και στο τρέιλερ του Bachelor!



Και εκτός από τους καβγάδες, στους οποίους και ο ίδιος είναι master του είδους από την εποχή του Survivor, αλλά εδώ θα χρειαστεί να τους διαχειριστεί με ψυχραιμία, θα έχουμε και μια απόρριψη από μια κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού μαζί του δεν θα δείξει μεγάλο ενθουσιασμό και θα επανεξετάσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Τελικά δεν φεύγει.


https://www.instagram.com/p/CTcHCectxKN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πριν σας γνωρίσουμε τα hot κορίτσια που επέλεξε για φέτος η παραγωγή, δείτε με ενδιαφέρον και το τι επαγγέλλονται. Aνάμεσά τους έχουμε Influencers, σερβιτόρες, μπαργούμαν, αισθητικούς, δύο φοιτήτριες, μια επιχειρηματία και μια…mixologist. Για τους αδαείς αυτή η ειδικότητα είναι κάτι σαν τον…σεφ των ποτών.

Από όλα έχει φέτος ο ρόδινος μπαξές του Bachelor: