Η Cardi B έγινε μαμά για δεύτερη φορά- Η συγκινητική φωτογραφία με τον γιο της (photos&vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Cardi B έγινε μαμά για δεύτερη φορά- Η συγκινητική φωτογραφία με τον γιο της (photos&vid)

Offset και Cardi B πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Cardi B και ο rapper σύντροφός της, Offset, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους. Πριν από περίπου τρεις μήνες η Cardi B ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα BET Awards, όπου και εμφανίστηκε στη σκηνή με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Λίγες ώρες αργότερα μετά τα βραβεία η Cardi ανέβασε και στο Instagram account της φωτογραφία στην οποία ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της.

Έγκυος για δεύτερη φορά η Cardi B- Η ανακοίνωση και η photo με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Έτσι ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της

Πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο η Cardi B ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφία με τον Offset και τον νεογέννητο γιο τους, με το caption να αναφέρει απλά την ημερομηνία της γέννησης του.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 η μικρή Kulture απέκτησε αδερφάκι και οι διάσημοι rappers είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο μικρούλης δεν φαίνεται στη φωτογραφία, όμως η ανάρτησή της σε λιγότερο από 24 ώρες συγκέντρωσε σχεδόν 12 εκατομμύρια likes αλλά και πολλά σχόλια που της ευχόταν συγχαρητήρια για την άφιξη του μικρούλη.


https://www.instagram.com/p/CTfKR9wLkJa

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Την Κυριακή (27 Ιουνίου 2020) πραγματοποιήθηκαν τα BET Awards και η Cardi B φυσικά έδωσε το παρών. Η 28χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με τον Offset και το group του, Migos για μια εμφάνιση κι εκεί την είδες για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

iamcardib 209002715 792734954767938 8338523467781304804 n 1

Η Cardi B φορούσε μια ολόσωμη φόρμα με διαμάντια και ημιδιάφανη στην περιοχή της κοιλιάς, δείχνοντας έτσι τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μετά την εμφάνισή της στα BET Awards, η Cardi ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της, στην οποία ανακοίνωνε ουσιαστικά την εγκυμοσύνη της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Cardi Β

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της γέννησης, η Cardi B και ο Offset έκαναν μία δήλωση η οποία ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντήσαμε επιτέλους τον γιο μας. Έχει ήδη αγαπηθεί τόσο πολύ από την οικογένεια και τους φίλους και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στα άλλα αδέλφια του».



Η Cardi B και ο Offset έχουν μαζί την τρίχρονη Kulture, ενώ ο Offset έχει ακόμη τρία παιδιά, τον Jordan, τον Kody και την Kalea.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα πριν γεννήσει, στη gallery παρακάτω.