Η εγγονή του Joe Biden αρραβωνιάστηκε- Η φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό και το δαχτυλίδι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εγγονή του Joe Biden αρραβωνιάστηκε- Η φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό και το δαχτυλίδι της

H Naomi Biden αρραβωνιάστηκε και δημοσίευσε φωτογραφία με τον σύντροφό της και το εκθαμβωτικό μονόπετρο.

Με μια φωτογραφία στο Instagram account της, η Naomi Biden, εγγονή του Joe Biden ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Peter Neal, δείχνοντας μάλιστα το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πήρε ο αγαπημένος της.

Η 27χρονη εγγονή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden, είπε το «ναι» στον αγαπημένο της και πόζαρε μαζί του σε μία τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντας παράλληλα το εκθαμβωτικό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, κάνοντάς της την πρόταση.

naomibiden 228894896 1111429955931113 2245230125282841735 n

Η ανακοίνωση του αρραβώνα της Naomi Biden

Η Naomi Biden μπορεί να είναι μόλις 27 ετών, όμως η αγάπη της για τον Peter Neal είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και είπε το «ναι» στην πρόταση που της έκανε να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.Η 27χρονη ανέβασε στις 4 Σεπτεμβρίου μια φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία ποζάρει με τον Peter και ταυτόχρονα δείχνει και το δαχτυλίδι της.


https://www.instagram.com/p/CTa73bNsZUi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για πάντα», γράφει στο caption της φωτογραφίας της και τα likes ξεπερνούν τα 25 χιλιάδες. Στη φωτογραφία, η Naomi είναι ακουμπισμένη στον ώμο του και οι δυο τους χαμογελούν τρυφερά στην κάμερα.



Χαμός από σχόλια στη φωτογραφία αρραβώνα της Naomi

Η είδηση του αρραβώνα της Naomi Biden και του Peter Neal δεν φαίνεται να ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι φίλοι και followers τους με τις ευχές στα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

«Συγχαρητήρια, αυτό είναι φανταστικό, βρήκατε την αδελφή ψυχή σας», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενος και για τους δύο σας», ένας τρίτος σχολίασε το δαχτυλίδι «υπέροχο» και ένας τέταρτος αναφώνησε, «Τι υπέροχο!». Άλλοι followers άφησαν emoji καρδιές και μπουκάλια σαμπάνιας για να γιορτάσουν τη χαρούμενη είδηση του ζευγαριού.

Δες στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της Naomi και του Peter.