MasterChef 5 reunion: Η απρόσμενη συνάντηση Μαργαρίτας- Διονύση και Στέφανου (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef 5 reunion: Η απρόσμενη συνάντηση Μαργαρίτας- Διονύση και Στέφανου (photos)

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας και ο Διονύσης Σαρακίνης συναντήθηκαν μετά από τρεις μήνες.

Το MasterChef 5 φέτος ήταν ένα από τα reality που κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ενώ οι fans είχαν ήδη αναδείξει τον δικό τους νικητή. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και με το ταλέντο της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική κατάφερε να κερδίσει τόσο το silver award, όσο και το μεγάλο έπαθλο.

Στον τελικό βρέθηκε με τον Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε πως δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος.

Διονύσης MasterChef: Τον «χώρισαν» με την Ανούς και αυτοσαρκάζεται με το πιο cool video (vid)

Η απρόσμενη συνάντηση των παικτών στο καράβι

Ο φιναλίστ του reality μαγειρικής Διονύσης, το καλοκαίρι εργαζόταν σε εστιατόριο της Μυκόνου μαζί με την σύντροφο του Ανούς Χεριμιάν. Η Μαργαρίτα από την άλλη επισκεπτόταν αρκετά συχνά το νησί των Ανέμων, αφού ο αρραβωνιαστικός της ο Χρήστος εργάζεται επίσης σε εστιατόριο.

Ο Στέφανος Χίλας από την άλλη εργαζόταν σε μαγαζί σε χωριό της Τήνου. Η σεζόν τελείωσε και οι εργασίες των παιδιών ολοκληρώθηκαν. Διονύσης και Μαργαρίτα έφυγαν μαζί από τη Μύκονο, στο καράβι όμως συναντήθηκαν και με τον Στέφανο Χίλα που έφευγε από την Τήνο.

margarita dionisis

Μαργαρίτα MasterChef: Η φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια στο Instagram

Τα story της Μαργαρίτας και η κοινή φωτογραφία με τον Διονύση

Παρατηρώντας λίγο καλύτερα βέβαια τα στόρι της Μαργαρίτας θα δεις πως η συνάντηση με τον Στέφανο δεν ήταν τυχαία, αφού η νικήτρια του MasterChef τον έχει απαθανατίσει πολύ πριν εκείνος μπει στο καράβι.

stefanos xilas masterchef

Ο Στέφανος μάλιστα έκανε reshare το story της Μαργαρίτας γράφοντας στο caption: «Ούτε κάμερα κυκλοφορίας να ήσουν Μαργαρίτα Νικολαΐδη».

Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες από τη συνάντησή τους.