The Bachelor: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον Παππά, oι παλιές παίκτες σχολιάζουν & το Twitter αντιδρά

Πατούλια Κατερίνα
The Bachelor: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον Παππά, oι παλιές παίκτες σχολιάζουν & το Twitter αντιδρά

Και έχουμε την πρώτη πρόβλεψη για τη φετινή νικήτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Δεν πρόλαβαν οι 19 παίκτριες να μπουν στη βίλα και οι καυγάδες, οι κλίκες και οι κόντρες ξεκίνησαν και όλα αυτά για τα μάτια του φετινού εργένη Αλέξη Παππά.

Ο Παππάς επέλεξε ως πρώτο του ραντεβού τη Φένια, κάνοντας τις υπόλοιπες να σκάσουν από τη ζήλεια τους.

Το πρώτο ραντεβού με τη Φένια



Η Φένια απόλαυσε το ρομαντικό ραντεβού με τον Αλέξη και περίμενε μέχρι το τέλος της βραδιάς για να πάρει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο.

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά ως Bachelor- Η αποκάλυψη για την Ελευθερίου (video)





Τελικά η Φένια και το τριαντάφυλλο πήρε και το πρώτο φιλί (στο μάγουλο) κέρδισε από τον πρώην παίκτη του Survivor.

H βόλτα με σκάφος στη θάλασσα!



Το πρώτο ομαδικό ραντεβού του Bachelor είχε μια ωραία βόλτα σε σκάφος και ο Αλέξης Παππάς πήρε μαζί του τέσσερα κορίτσια. Η Άννα, η Γιώτα, η Φαίη, η Άντρεα και η Ιζαμπέλα πήραν το εισιτήριο για τη βόλτα και έκαναν βουτιά στη θάλασσα με τον ηθοποιό του οποίου την καρδιά και διεκδικούν.



Το οξύμωρο του πρώτου ομαδικού ραντεβού ήταν πως ο Παππάς, ο μετρ των τσακωμών και έριδων στο Survivor, ζήτησε από τα κορίτσια που τσακώνονταν να χαμηλώσουν την ένταση που δημιουργήθηκε γιατί δεν του αρέσουν οι τσακωμοί.

Οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν:

«Ιζαμπέλα, Νατάσα, Νικόλ και Μαριάνθη. Με είχαν προσεγγίσει και μου μιλούσαν άσχημα για όλες μέσα στη βίλα», δηλώνει η Γιώτα που διαμαρτύρεται πως τα τέσσερα κορίτσια έχουν δημιουργήσει μία κλίκα και μιλούν αρνητικά για τις υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι.



Η Βαλέρια χαρακτηρίζει περίεργα τα ονόματα των κοριτσιών - που έχει προηγουμένως διαβάσει στην κάρτα του Bachelor για το ομαδικό ραντεβού - και η Άντρεα αντιδρά έντονα. Άννα και Νατάσα εμπλέκονται στην κόντρα, υπερασπιζόμενες την Άντρεα, και η Λάουρα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.



Η Φαίη αναρωτιέται γιατί ο Bachelor κάλεσε την Ιζαμπέλα στο ομαδικό ραντεβού και η εκείνη αντιδρά.



Η Νατάσα χαρακτηρίζει διπρόσωπες Φαίη και Βαλέρια καθώς δεν παραδέχονται πως η δεύτερη δήλωσε ότι δε συμπαθεί καμία από τις κοπέλες στη βίλα. Ξεκινά καβγάς και τα κορίτσια αφήνουν μόνη τη Βαλέρια.



Oι σπόντες από τις περσινές παίκτριες:

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, η περσινή νικήτρια του Bachelor, μπορεί να μην έμεινε για καιρό ζευγάρι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά ακόμα απολαμβάνει την αγάπη των fans του Bachelor και ευχαρίστησε τον κόσμο που στο ξεκίνημα του Bachelor 2, την θυμήθηκε και της έστειλε κάποιο μήνυμα.



Aπό τη μεριά της, η Αντζελίνα Χαλντέντα, δεν μάσησε τα λόγια της, έβλεπε το Bachelor και παράλληλα σχολίαζε με τον πιο καυστικό τρόπο τις νέες παίκτριες.



Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, το μεγάλο φαβορί που αποχώρησε οικειοθελώς, έχει κάνει πρόβλεψη για τη φετινή νικήτρια και έχει και ένα σχόλιο για τις φετινές παίκτριες.

vivian panagou

Η Βίβιαν αποκάλυψε πως βλέπει ως νικήτρια την 19χρονη Άννα και θεωρεί πως οι παίκτρεις μπήκαν έτοιμες για μεγάλους τσακωμούς από το πρώτο επεισόδιο.

Το Twitter έδωσε παλμό:

Για δεύτερη νύχτα, το Bachelor έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και των social media και έκανε το thebachelorgr πρώτο trend στις τάσεις.

trends

To Bachelor παραμένει πρώτο στο Ελληνικό Twitter μέχρι και σήμερα για δύο συνεχόμενες ημέρες.