Απαρηγόρητος ο γαμπρός- φίλος του Mad clip! Το τατουάζ στη μνήμη του (photos)

Απαρηγόρητος ο γαμπρός- φίλος του Mad clip! Το τατουάζ στη μνήμη του (photos)

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του τράπερ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο γνωστός τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από γαμήλια δεξίωση κολλητών φίλων του. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Μπενιουδάκης που ήταν φίλος και συνεργάτης του καθώς και η σύζυγός του, Λία Παπαδοπούλου, είναι συγκλονισμένοι από το χαμό του 34χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην γαμήλια τελετή ο τράπερ βρέθηκε για τελευταία φορά on stage με την Ελένη Φουρέιρα όπου τραγούδησαν για τους αγαπημένους τους φίλους. Η νύφη δημοσίευσε αργότερα το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με τα συγκινητικά σχόλια να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

https://www.instagram.com/p/CTUtgmWJyDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τατουάζ στη μνήμη του Mad Clip

tatouaz madclip

Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του Mad Clip, o Γιώργος Μπενιουδάκης «χτύπησε» τατουάζ στο πόδι του με το όνομα του τράπερ. Ο ξαφνικός χαμός του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες καθώς και στους θαυμαστές του.

Κηδεία Mad Clip: Απαρηγόρητη η Ελένη Φουρέιρα στο τελευταίο αντίο του τράπερ

Η κηδεία και το ρεκόρ θεατών

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου τράπερ η οποία ήρθε από την Αμερική όπου κατοικεί μόνιμα. Στο πλευρό της ήταν σύσσωμη η οικογένεια του άτυχου 34χρονου τράπερ, από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (06.09.21) έξω από τον ναό της Παναγίτσας στο Φάληρο.

Ανάμεσα στον κόσμο και συνάδελφοι του Mad Clip, όπως ο κολλητός του φίλος Light, η Ελένη Φουρέιρα, ο Σταν και η Τάμτα. Οι τραγουδιστές είχαν βρεθεί μαζί με τον Mad Clip στον γάμο της Λίας Παπαδοπούλου και του Γιώργου Μπενιουδάκη και είχαν διασκεδάσει μαζί με τον άτυχο 34χρονο προτού εκείνος πάρει τον δρόμο της επιστροφής που του κόστισε τη ζωή.



Απίστευτο ρεκόρ θεατών στη live μετάδοση της κηδείας του Mad Clip στο YouTube (photos)

Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι συντονίστηκαν στη σελίδα που έπαιζε το live από την κηδεία του Mad Clip ενώ οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να το αποχαιρετούν με συγκινητικά post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: @madclip