Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του 2 χρόνια μετά τον θάνατό του

1550 SHARES

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Ήταν ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο. Ο ερμηνευτής βρισκόταν στην πόλη της Θεσσαλίας για μια συναυλία που θα έδινε για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους, αλλά και όλη την Ελλάδα που τον άκουγε και αγαπούσε τη μουσική και τα τραγούδια του.

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επέστρεψε στο μέρος που έχασε τον μπαμπά της: Το συγκινητικό post

Η ανάρτηση της Μαρίας Κλάρας 2 χρόνια μετά τον θάνατό του

Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατό του και η κόρη του τραγουδοποιού, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, τον τίμησε με το πιο συγκινητικό post. Μια φωτογραφία του και μερικές γραμμές απάλυναν τον πόνο της, και μοίρασαν συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το συγκινητικό post 

«Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο. Πέρασαν δυο χρόνια κι οι άνθρωποι μου φαίνονται πιο σκληροί από ποτέ. Οργή, κακία κι υστερία… Είναι που τα έκανες εσύ να μοιάζουν όλα τόσο όμορφα και χαλαρά;

Είναι που πρέπει να εξαθλιωθούμε τελείως πριν την αλλαγή;  Το φως σου λείπει και με τρομάζουν όσα σκοτώνουν τη μνήμη σου.  Γιατί κανένα καθεστώς δεν σε επέβαλε στα πράγματα ποτέ, όπως συνηθίζεται… Ήταν το κοινό που σε διάλεγε, κι εσύ που διάλεγες τη μουσική.

Μπαμπά μου, κοιτάζω τον θυμωμένο κόσμο και ψάχνω να βρω αυτό, το κοινό που αγάπησες. Τον κόσμο που γι’ αυτόν έγραψες, τραγούδησες και δημιούργησες. Που γι’ αυτόν γυρνούσαμε όλη την Ελλάδα. Μα δε τον βρίσκω πουθενά. Ψάχνω να βρω κάτι όμορφο που να μπορώ να σε βλέπω εκεί, μα είναι όλα λίγα.

Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου… κουκλίτσα μου, αστέρι μου, Μαράκι… Το χειρότερο όμως είναι, πως δυο χρόνια τώρα η μουσική με ταράζει. Για εσένα που δεν μπορώ να αγγίξω, κι όλα τα υπόλοιπα που δεν με αγγίζουν πια…

Μπαμπά δυο χρόνια πάνε που γλίτωσες…», έγραφε στο post της, το οποίο μέσα σε 5 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 400 likes και σχόλια αγάπης από τον κόσμο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εδώ κα δύο χρόνια δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, εξακολουθεί να ζει όμως μέσα από τα τραγούδια που άφησε παρακαταθήκη.

1550 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ