Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η ερωτευμένη Ασημίνα στην αντίσταση και ο νέος άντρας στην ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η ερωτευμένη Ασημίνα στην αντίσταση και ο νέος άντρας στην ζωή της

Ενώ περιμέναμε ότι Νικηφόρος και Ασημίνα θα ξαναγίνουν ζευγάρι, στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα δούμε έναν νέο άντρα να μπαίνει στην ζωή της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη.


https://www.instagram.com/p/CTkrV7Egy1b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι λένε οι πρωταγωνιστές για τις Άγριες Μέλισσες που έρχονται

Το κοινό αναμένει όπως είναι φυσικό με αγωνία την πρεμιέρα της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων, η οποία θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι ηθοποιοί που βρίσκονται από τα μέσα καλοκαιριού σε καθημερινά γυρίσματα, ήδη μας έχουν εξομολογηθεί, πως ο νέος κύκλος είναι εντελώς διαφορετικός από τους προηγούμενους. Oι σχέσεις των ανθρώπων του Διαφανίου δοκιμάζονται με διαφορετικό τρόπο στο δύσκολο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής στα χρόνια της δικτατορίας.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος φεύγει και η Μαρία Καλλιμάνη είναι η νέα δασκάλα στο Διαφάνι!

'Ένα λοιπόν από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος, ενώ φαίνεται ότι έχουν συμβιβαστεί στο θέμα της κηδεμονίας του γιου τους με τον μικρό Σέργιο να μένει πλέον στο πατρικό των αδελφών Σταμίρη, θα δοκιμαστούν ξανά σε προσωπικό επίπεδο. Εκεί που όλοι περιμέναμε εκτός από την συμφιλίωση και μια ερωτική επανασύνδεση, αυτή φαίνεται όχι μόνο ότι θα αργήσει, αλλά κάποια στιγμή θα μοιάζει έως και αδύνατη.

Ο Λάμπρος χάνει τη θέση του στο σχολείο... χάνει και τη Λενιώ που αρραβωνιάζεται άλλον!

agries melisses neos erotas asimina spoiler2

Πώς η Ασημίνα θα πέσει στον έρωτα του Πέτρου

Η Ασημίνα δεν θα καθίσει στο Διαφάνι για πολύ καιρό ακόμη. Θα αποφασίσει να δουλέψει στην Λάρισα, στην τοπική εφημερίδα “Ηχώ της Θεσσαλίας” ως γραμματέας του Ορφανίδη. Ο ιδεαλισμός του Πέτρου θα την γοητεύσει από την πρώτη στιγμή. 'Ένας νέος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά της και έτσι σταδιακά θα αρχίσει να ενδιαφέρεται όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις, βοηθώντας κρυφά όσους πηγαίνουν κόντρα στο καθεστώς.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τα τρία νέα ζευγάρια της σειράς! Έρωτας κι εκδίκηση από τα πρώτα επεισόδια

Ο Νικηφόρος την αγαπά ακόμη, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να την πλησιάσει. Θα έρθουν φυσικά ξανά σε ρήξη, ειδικά όταν εκείνος επίσης ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/CTcWVQBq3cd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η είσοδος του νέου εκδότη στην σειρά έφερε και τις πρώτες αντιδράσεις των τηλεθεατών που πολλές φορές είχαν φτάσει τους προηγούμενους μήνες στα όρια τους με την συμπεριφορά του Νικηφόρου.

Δείτε τα σχόλιά τους:


https://www.instagram.com/p/CTmJwDOKy46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#cantwait !